Marcel Vela a reactionat! Ce spune ministrul despre geaca sa de piele: "Este acea GEACA"

,

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Secretul din spatele gecii de piele”, în care vorbeşte despre geaca sa de piele, despre care s-au scris numeroase articole.

Ca o veritabilă «personalitate» a născut controverse”, a scris Vela despre geaca sa, precizănd că articolul său vestimentar ” a încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I”.

Era un început de martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toţii aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare şi fără să cunoaştem durata cursei. Schimbări în lanţ, o viaţă cu totul nouă, greutăţi, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluţii, prezenţă, viziune, credinţă şi multă speranţă. Ştiri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane şi... un ministru cu o GEACĂ”, a scris, Vela, duminică, în postarea intitulată ” Secretul din spatele gecii de piele”.

Marcel Vela a citat apoi titulurile a numeroase articole care s-au scris despre geaca sa de piele: “De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele apariţiilor sale!”, ”Marcel Vela şi-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”, ”Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”, ”FAZA ZILEI! Ce şi-a trecut Vela pe geaca din piele!”, ”Marcel Vela şi-a tras o geacă din piele la comandă!”

Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă.

Este acea GEACĂ! A încins tastaturile şi a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară şi a trezit în toţi ochiul critic. Hulită de unii şi iubită de alţii, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei şi ca o veritabilă «personalitate», a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Aşteaptă ziua de luni!”, şi-a încheiat Vela postarea, însoţită de mai multe fotografii în care poartă respctva geacă de piele.

Citeste si: Site inchis la ordinul ministrului Vela! "Se pregateste omorarea pensionarilor in lagare de concentrare si exterminare" era unul dintre titlurile site-ului

Citeste si: Ordonanta Militara 10: prima masura confirmata oficial. Anuntul autoritatilor

Citeste si: Anuntul facut de Ludovic Orban. E oficial: ce se redeschide dupa data de 15 mai

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus - "Imi vreau viata de dinainte". Zeci de arestari in urma unui protest impotriva izolarii impuse in Germania

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Ultima ora! Copiii, puţin probabil să transmită coronavirusul între ei sau adulţilor. Ce s-a descoperit

Kim Jong Un ar fi murit sau s-ar afla în ”stare vegetativă” în urma unei operaţii, scriu publicaţii asiatice

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies