Concurentul care a fost eliminat de la "Puterea Dragostei". Andreea Mantea a făcut anunțul: "A fost descalificat"

,

Concurenții au început să încalce tot mai des regulile emisiunii "Puterea Dragostei", motiv pentru care s-au luat măsuri dure. Ce concurent a fost eliminat?


In articol:

În emisiunea de astăzi, Andreea Mantea și-a făcut apariția ținând în mână o cutie în interiorul căreia se afla un mesaj important pentru toți cei aflați în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Manuela Oprisiu, imagini inedite cu familia sa! Iata unde si-a petrecut fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sarbatorile pascale!

Având în vedere că lucrurile au scăpat de sub control și că au

existat mai multe situații în care concurenții au ignorat regulile impuse, staff-ul emisunii a luat decizia de a trage un semnal de alarmă.

Concurentul care a fost eliminat de la "Puterea Dragostei". Andreea Mantea a făcut anunțul: "A fost descalificat"

La finalul emisiunii, Andreea Mantea a deschis cutia și a anunțat numele concurentului care a fost descalificat. Este vorba despre Turcu. Având în vedere că a refuzat să participe la filmări, motivând că își dorește să plece în România, echipa "Puterea Dragostei" i-a respectat decizia, astfel că el a fost eliminat din competiție.

Citeste si: Ce meserie a avut Simina de la ''Puterea dragostei'' inainte sa vina la emisiune? Putina lume stie din ce facea bani!

"Dragi concurenți, după cum se poate observa, în ultima perioadă, în această competiție regulile nu mai sunt respectate, iar formula în care se desfășoară filmările se schimbă aproape zilnic. Din diverse motive, unii concurenți nu se prezintă la filmări, iar reacțiile lor depășesc, uneori, orice așteptări.

Din păcate, nu mai putem continua astfel. Așa că am decis să luăm atitudine împotriva celor care nu vin la filmări. Primul concurent care va suporta consecințele atitudinii sale necorespunzătoare este Turcu. El a refuzat să participe la filmări susținând că își dorește să plece în România. Noi îi respectăm dorința, prin urmare, în acest moment, Turcu Alex George este descalificat. El a fost adus aici prin votul vostru și al publicului, primind astfel o nouă șansă, deși, în trecut, el a plecat de asemenea tot descalificat.
În viitor, vom continua să luăm măsuri împotriva celor care nu se prezintă la filmări fără să aibă un motiv real."
, a spus Andreea Mantea.

Eliminarea lui Turcu i-a bucurat pe cei rămași în competiție, aceștia fiind convinși că lucrurile vor funcționa mult mai bine după plecarea concurentului. 

Citeste si: Mesajul emoționant al lui Bogdan Mocanu pentru iubita lui Andra, azi, de ziua ei!”Simt ca ești femeia cu care vreau sa mi petrec restul vieții”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca a ieșit din emisiune. Imaginile cu Livian au făcut-o să își piardă cumpătul: "Mai bine ies afară"

După ce le-a tăiat din bani, Florin Cîțu cere preoților să-l ajute în campania de vaccinare

Un nou dezastru în familia Clejanilor. Dupa scandalul provocat de Fulgy, acum au o problema si mai mare

Decizie radicala la Puterea dragostei! Ce se intampla cu favoritii si cu premiul saptamanal? Eliminarea care nu surprinde pe nimeni

Momente de cumpana la Puterea dragostei. Cine este pedepsit pentru scandal si violenta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies