Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Jador a vrut să o pupe cu forța! Ce reacție a avut Mocanu când a văzut-o

,

Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Venirea ei a fost întâmpinată în mod diferit, în funcție de fiecare concurent.


In articol:

Dacă unii s-au bucurat foarte tare, aici fiind vorba de Ricardo, pe care Roxana l-a și îmbrățișat, Mocanu a încercat să dea impresia că ignoră total venirea Roxanei.

"Nu mă interesează", a fost auzit spunând Mocanu. 

De altfel, Roxana i-a pupat pe toți băieții pe care i-a văzut, mai puțin pe Jador și Mocanu. Jador nu a rezistat și s-a dus la ea, încercând să o pupe cu forța. Roxana i-a dat câteva palme atunci. 

Se pare că Roxana e din nou supărată pe Mocanu, cu toate că vorbiseră prin video-call și păreau că s-au împăcat. Roxana chiar i-a spus că îi e dor de el.

Roxana, declarație pentru Mocanu prin video-call: "Mi-e dor de tine"

Roxana a avut o intrare-șoc, recent, în emisiunea" Puterea dragostei". Intrarea Roxanei prin video-call a fost într-un moment nepotrivit, Mocanu fiind deja certat cu Andra.

Roxana a intrat prin video-call chiar după ce Mocanu și Andra au avut o mică ceartă.

Andra a fost foarte supărată din pricina unei glume a lui Jador, care a pus poza Roxanei pe ecran cu un mesaj presupus al lui Mocanu, ce conținea cuvintele "Te iubesc". 

Se pare că cel care a pus la cale video-call-ul a fost chiar Jador,  Andreea Mantea  mărturisindu-le tuturor că s-a dus la staff-ul emisiunii și a fost auzit vorbind despre Roxana și rostind cuvântul "Skype".

Citeste si: Bianca si Livian de la Puterea dragostei luati la bani marunti. Ce au raspuns concurentii

Citeste si: Schimbare uluitoare de look pentru Bogdan Mocanu! Cum arată acum câștigătorul "Puterea dragostei" sezonul 1

Citeste si: Hamude, în pat cu o blondă focoasă! Imaginea a apărut pe internet la ora 5 dimineața!

Iată dialogul dintre Roxana și Mocanu:

Roxana: Dacă mă auziți, mă auziți, dacă nu, nu. Eu am vrut să-ți fac o supriză, Bogdan, și să-ți spun că mi-e tare dor de tine

Jador a început să urle la auzul acestor cuvinte.

Mocanu (spre Jador): Nu mai da curs

Roxana: Sper să nu fii supărat pe mine dacă ne-am cam certat și ne-am cam vorbit urât.

Vreau să-ți spun că mi-e dor de tine și să ne respectăm în continuare, să nu ne mai jignim și să ne fie bine în continuare, măcar separat dacă nu împreună. 

Mocanu: Întotdeauna te-am respectat, niciodată nu te-am vorbit de rău, dar eu chiar trăiesc ceva frumos cu fata asta (n.r.: Andra), sunt fericit alături de ea

Andra a asistat o vreme la discuția lui Mocanu cu Roxana, apoi i-a mărturisit Denisei că nu va interveni dacă cei doi au ceva de reglat.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Manuela a vorbit cu fostul ei iubit, Bobicioiu, la telefon! Jador a detonat bomba: "Bobicioiu spune că ești moartă după el"! Ce reacție a avut Ricardo. Manuela a...

Marcel Ciolacu acuză interese FINANCIARE, după ELIMINAREA Renatei Weber: 'Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Bianca si Livian de la Puterea dragostei luati la bani marunti. Ce au raspuns concurentii

Ricardo, o nouă explozie de nervi la "Puterea dragostei"! A început din nou să înjure! Relația cu Manuela, aproape de final: "Nu-mi vine să cred că faci asta"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies