Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Jador a vrut să o pupe cu forța! Ce reacție a avut Mocanu când a văzut-o

Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Venirea ei a fost întâmpinată în mod diferit, în funcție de fiecare concurent.


In articol:

Dacă unii s-au bucurat foarte tare, aici fiind vorba de Ricardo, pe care Roxana l-a și îmbrățișat, Mocanu a încercat să dea impresia că ignoră total venirea Roxanei.

"Nu mă interesează", a fost auzit spunând Mocanu. 

De altfel, Roxana i-a pupat pe toți băieții pe care i-a văzut, mai puțin pe Jador și Mocanu. Jador nu a rezistat și s-a dus la ea, încercând să o pupe cu forța. Roxana i-a dat câteva palme atunci. 

Se pare că Roxana e din nou supărată pe Mocanu, cu toate că vorbiseră prin video-call și păreau că s-au împăcat. Roxana chiar i-a spus că îi e dor de el.

Roxana, declarație pentru Mocanu prin video-call: "Mi-e dor de tine"

Roxana a avut o intrare-șoc, recent, în emisiunea "Puterea dragostei". Intrarea Roxanei prin video-call a fost într-un moment nepotrivit, Mocanu fiind deja certat cu Andra.

Roxana a intrat prin video-call chiar după ce Mocanu și Andra au avut o mică ceartă. Andra a fost foarte supărată din pricina unei glume a lui Jador, care a pus poza Roxanei pe ecran cu un mesaj presupus al lui Mocanu, ce conținea cuvintele "Te iubesc". 

Se pare că cel care a pus la cale video-call-ul a fost chiar Jador, Andreea Mantea mărturisindu-le tuturor că s-a dus la staff-ul emisiunii și a fost auzit vorbind despre Roxana și rostind cuvântul "Skype".

Citeste si: Bianca si Livian de la Puterea dragostei luati la bani marunti. Ce au raspuns concurentii

Citeste si: Schimbare uluitoare de look pentru Bogdan Mocanu! Cum arată acum câștigătorul "Puterea dragostei" sezonul 1

Citeste si: Hamude, în pat cu o blondă focoasă! Imaginea a apărut pe internet la ora 5 dimineața!

Iată dialogul dintre Roxana și Mocanu:

Roxana: Dacă mă auziți, mă auziți, dacă nu, nu. Eu am vrut să-ți fac o supriză, Bogdan, și să-ți spun că mi-e tare dor de tine

Jador a început să urle la auzul acestor cuvinte.

Mocanu (spre Jador): Nu mai da curs

Roxana: Sper să nu fii supărat pe mine dacă ne-am cam certat și ne-am cam vorbit urât. Vreau să-ți spun că mi-e dor de tine și să ne respectăm în continuare, să nu ne mai jignim și să ne fie bine în continuare, măcar separat dacă nu împreună. 

Mocanu: Întotdeauna te-am respectat, niciodată nu te-am vorbit de rău, dar eu chiar trăiesc ceva frumos cu fata asta (n.r.: Andra), sunt fericit alături de ea

Andra a asistat o vreme la discuția lui Mocanu cu Roxana, apoi i-a mărturisit Denisei că nu va interveni dacă cei doi au ceva de reglat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate