Schimbare uluitoare de look pentru Bogdan Mocanu! Cum arată acum câștigătorul "Puterea dragostei" sezonul 1

Bogdan Mocanu a apărut în emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi complet schimbat.


In articol:

Mocanu s-a tuns foarte scurt și și-a făcut o dungă în partea stângă a frizurii.

Bogdan Mocanu, operat de urgență! Ce a pățit

Bogdan Mocanu a fost operat de urgență. Îndrăgitul concurent de la "Puterea dragostei", câștigător al primului sezon, a acuzat probleme pe care le-a mai avut.

Este vorba despre probleme dentare, el fiind operat de urgență în Istanbul. Lui Bogdan Mocanu i-a fost extrasă o măsea, el recunoscând că i s-au făcut nu mai puțin de 3 anestezii și tot acuza dureri.

"Băi, mi-a amorțit gura, dar tot simt durere și mi-a făcut vreo 3 anestezice. O să-mi amorțească juma de cap. Mi-a atins aia și încă mă durea. Mi-a umpluat asta de injecții, bă. Mi-a zis că putea să anestezieze un cal cu câte injecții mi-a făcut în gură", a spus Mocanu.

Bogdan Mocanu suferă de diabet

Bogdan Mocanu a aflat că suferă de diabet încă de la vârsta de 9 ani. Părinții lui au fost mereu alături de el și l-au ajutat să ducă o viață normală. De altfel, mama lui Bogdan Mocanu a fost foarte deranjată atunci când Roxana a folosit boala lui Bogdan Mocanu pentru a-l ataca. Roxana Buzoiu și-a cerut scuze pentru asta. 

"Am aflat că am diabet la nouă ani. De atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Părinții au avut grijă să fie totul bine, iar eu să mă obișnuiesc să am un alt mod de a trăi, cu un regim alimentar periodic, bazat pe anumite alimente, am scos din mesele zilnice lucrurile interzise, nu am făcut excese de niciun fel și am mers pe un drum sănătos. Am învățat să îmi fac singur insulină, să îmi controlez emoțiile, să văd totul altfel și cu optimism, și chiar am reușit", a spus Mocanu într-un live Wowbiz.ro.

"Problemele mele de sănătate au fluctuat în competiție, am avut de multe ori glicemia mică, iar în finală, emoțiile m-au marcat atât de puternic, încât mi-a fost frică să nu clachez. Noroc că am luat două linguri de zahăr înainte de show, pentru a putea să duc seara până la capăt", mai dezvăluia Bogdan Mocanu.   

"Concurenților nu am vrut să le arăt situația mea, să nu creadă că mă victimizez, însă celor din staff, da. Ei au fost mereu alături de mine, când îmi trebuia ceva dulce, aveam prioritate, să pot să ies din emisiune, să iau ceva, o prăjitură sau miere. Mai mult, dacă aveam glicemia mare, la fel, mi se permitea să ies de la înregistrări, să îmi fac insulina. Au fost extem de îngăduitori cu mine, îmi amintesc că și în momentele în care nu mai aveam insulină, era de parcă aș fi fost în țară, îmi luau ei și nu aveam probleme", a mai mărturisit câștigătorul sezonului 1 "Puterea dragostei".

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", imagini indecente! Cum și cu cine a fost surprinsă într-o cabină de probă!

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei" e obsedata de Jador! Ce a ajuns sa faca pentru ca el sa o bage in seama: fanii sunt socati

Citeste si: Carmen de la Salciua a facut anuntul despre ea si Culita Sterp! Acum e oficial

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate