Hamude, în pat cu o blondă focoasă! Imaginea a apărut pe internet la ora 5 dimineața!

Hamude a intrat în mai multe rânduri în casa "Puterea dragostei", devenind un concurent foarte cunoscut.


In articol:

Cu toate că nu a format niciun cuplu în casă, Hamude a devenit popular printre concurenții "Puterea dragostei", atrăgându-și numeroși fani. El a început, recent, o carieră în muzică după ce a părăsit casa "Puterea dragostei".

În urmă cu mai multe luni, pe pagina de Instagram a lui Hamude a apărut, în jurul orei 05:00 dimineața, o imagine cu Hamude în pat alături de o blondă focoasă. Fotografia a fost ștearsă la doar câteva minute de la postare.

Hamude, în pat cu o blondă focoasă! Imaginea a apărut la 5 dimineața!

Hamude a fost implicat într-un conflict cu Raluca în primul sezon al show-ului "Puterea dragostei". Ulterior, conflictul dintre Hamude și Raluca s-a extins, iar Ricardo, care stătea în cameră cu Hamude, s-au certat și ei, în ciuda faptului că până atunci avuseseră o relație mai mult decât civilizată.

”Dacă anumite persoane din casă au făcut strategii să mă scoată, nu mă deranjează, pentru că asta îmi doream,dar nu pot să nu vorbesc despre lucrăturile unora. Raluca de exemplu este întotdeauna cu strategiile. Ea a făcut totul acum să mă elimine. În condițiile în care, rețineți, în gala trecută am avut ocazia să o votez chiar pe ea la eliminare, fiindcă nu era protejată atunci. Am ținut totuși cont de faptul că stăteam în cameră cu Ricardo, și nu am putut să scriu numele ei pe hârtie. Nu m-a ăsat sufletul! Votul meu era decisiv, dacă eu scriam Raluca, ea ieșea atunci, iar eu poate, acum, aș fi fost tot în casă! Soarta!”, declarat Hamude după prima ieșire din casa "Puterea dragostei".

Hamude are acum familie? A apărut cu o femeie superbă și cu doi copii

O fotografie în care Hamude de la "Puterea dragostei" apare alături de o femeie superbă și de doi copii le-a atras atenția fanilor.

Aceștia s-au întrebat dacă nu cumva Hamude are familie. Ei bine, nu, Hamude nu este căsătorit și nici nu are copii.

Hamude, frumoasa femeie și cei doi copii fac reclamă în Italia unui brand de haine. 

Participarea lui Hamude la show-ul "Puterea dragostei" de la Kanal D i-a sporit acestuia popularitatea și i-a deschis noi căi în carieră. Pe lângă activitatea de model, Hamude a început și o carieră în muzică.

Hamude a părăsit "Puterea dragostei" înainte de Marea Finală

Hamude a părăsit primul sezon al show-ului "Puterea dragostei" cu o săptămână înainte de Marea Finală.

El a fost nevoit să părăsească show-ul din pricina unei probleme de sănătate. El a și fost operat, pentru înlăturarea unui hematom.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate