Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2024, 23:30
video Foto(4)

Robi va lansa acuzații dure la adresa lui Sebastian! „Nu știa pe ce se ceartă!” Roberta va fi din nou pusă la zid de concurenții din Casa iubirii! Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii Kanal D, cu noi momente de senzație, cu noi concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească jumătatea și să lupte pentru o relație serioasă, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și controverse aprige. După ce în ediția precedentă, Sebastian și Robi au ajuns în pragul unei altercații, din cauza disputelor create în jurul Robertei, în ediția de sâmbătă, concurenții vor redeschide acest subiect delicat și vor readuce în discuție aspectele care au dus la acele momente extrem de tensionate.

Robi o va pune din nou la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!”

În ediția de sâmbătă, 18 mai 2024, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosfera tensionată deoarece Robi va redeschide discuția despre nefericitul incident din ziua precedentă iscat între el și Sebastian. Robi va încerca din nou să o pună la punct pe Roberta, de această dată mai subtil, însă va lansa câteva reproșuri și chiar acuzații la adresa concurentei.

Citește și: Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Robi: Ce s-a întâmplat ieri în casa fetelor? Sebastian a greșit o singură chestie din punctul meu de vedere că nu știa pe ce se ceartă atâta tot! Mie personal nu îmi place modul tău de a aborda situațiile, Roberta! E problema ta, e viață ta, faci cum vrei! Un bărbat serios și care caută seriozitate,

nu caută așa ceva la o femeie niciodată! Tu ești genul de femeie care dacă se uită un bărbat la ține la o petrecere se duce și se o spune și Sebastian se duce și îl bate sau ce ceartă și tu nu aplanezi absolut deloc situația!

Roberta: N-are nicio treaba ceea ce spui tu acum!

Roberta va fi din nou pusă la zid de concurenții din Casa iubirii

Și tot în ediția de sâmbătă, Roberta va fi din nou înconjurată de impresiile aprige ale celorlați concurenți, care nu vor ezită să o pună la punct și să îi arate ce anume a greșit. Pe de altă parte, tânăra va încerca să se apere și aducă argumente în favoarea ei. Această va sublinia că toți îl susțin pe Robi și o acuză pe ea și pe Sebastian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Tensiuni explozive în "Casa iubirii"! Sebastian a răbufnit: "M-am săturat!" Ce se întâmplă între Roberta și Robi  

Roberta: Eu înțeleg că Virginia îți ia apărarea!

Virginia: Dar nu i-am luat lui Robi apărarea!

Robi: Nu-mi ia nimeni apărarea! Suntem de aceeași părere și eu și Virginia și restul oamenilor! Acum iar suntem toți împotriva ta?

Patrick: Oamenii din conflict!

Roberta: Ideea e că dacă ele vin cu ceva, vin și eu și nu o să se termine niciodată!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!