Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iun 2024, 08:41
video Foto(4)

Roberta va pune capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul va fi de-a dreptul șocat de hotărârea luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi întâmplări spectaculoase, de momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie, de idile înfiripate rapid, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige iscate din gelozie sau din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția de luni, Virginia și Robi au încercat să poarte o conversație decentă și să lase deoparte resentimentele și vechile lor probleme, în ediția de marți, cei doi vor continuă seria șicanărilor și a discuțiilor, dar în același timp Robi va recurge și la gesturi surprinzătoare.

În vreme ce Roberta și Sebastian vor ajunge și mai aproape de o despărțire definitivă, în ciuda eforturilor de a se împacă.

Virginia și Robi, momente uluitoare în Casa iubirii

În ediția de marți, 18 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Virginia și Robi vor continua discuțiile începute în ediția de luni, iar pe de altă parte, Roberta va lua o decizie radicală în privința lui Sebastian și îi va transmite că cel mai nimerit ar fi să pună capăt de comun acord relației lor.

Citește și: Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Deși au încercat din răsputeri să își rezolve neînțelegerile și să se reapropie, Virginia și Robi au ajuns mereu la replici acide. Cei doi concurenți au încercat să poarte o conversație matură, la inițiativa Virginiei, însă în cele din urmă au sfârșit prin a-și adresa din nou replici dureroase.

În ediția de marți, Virginia va ajunge din nou față în față cu fostul ei partener, care în cele din urmă că recurge la gesturi uluitoare.

Robi: Tu nu vorbești așa! Tu pur și simplu îți schimbi atitudinea!

Virginia: M-ai mâncat cu atitudinea!

Robi: Asta o ai și cu fetele!

Virginia: Dar ce ți-am făcut?

Robi: Acum înțeleg de ce se enervează fetele!

Virginia: Cu care fete?

Robi: Cu care te cerți în general! Ai aceeași atitudine și cu mine!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Virginia: Iar tipi!

Robi: Virginia, mi-ai mâncat viața! Nu te mai suport!

Virginia: Nici eu pe tine!

Roberta va pune capăt definitiv relației sale cu Sebastian

Și tot în ediția de marți, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și în cazul Roberta și a lui Sebastian, despre care toată lumea credea că se vor împacă, după îndelungate discuții și tatonări și regrete.

Cei doi parteneri vor avea parte de o conversație între patru ochi, în timpul căreia Roberta va decide să îi transmită lui Sebastian faptul că s-a gândit mai bine și a ajuns la concluzia că relația lor nu va funcționa și cel mai bine ar fi să pună capăt definitiv relației lor.

Citește și: Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Roberta: Dacă tu poți să dai atenție altor femei pentru mine nu mai există nimic! Mă deranjează și am realizat că nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici! Dar vreau să terminăm frumos! O să te bag înapoi pe Instagram, o să păstrăm... o să fie un respect și atât! Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop! Nu pot să stau în stres să știi!

Sebastian: Nici eu!

Roberta: Ok! Ești de acord să punem punct?

Sebastian: Da! Chiar da! Nici nu mai vreau să-ți dau explicații! Rămâi cu părerile tale!

Roberta: Atunci nu îmi da explicații și lasă-mă în pace!