Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iun 2024, 22:14

Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. În ciuda faptului că în ultima vreme Robi i-a adresat replici dureroase, greu de suportat, Virginia a găsit puterea de a trece peste și mai mult decât atât și-a dorit să poarte o discuție decentă cu fostul ei partener.

Virginia și Robi din nou față în față, în Casa iubirii

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Virginia și-a dorit să aibă ocazia să îl întâlnească pe Robi între patru ochi pentru a încerca să își rezolve neînțelegerile. Concurenta i-a explicat fostului ei partener că și-ar dori să nu rămână în stadiul în care au ajuns în ultimele zile, să lase resentimentele deoparte și să se comporte că doi oameni civilizați și maturi.

Citește și: Virginia, mesaj cu subînțeles pentru Robi. Ce reacție a avut concurenta în mediul online după ce acesta nu vrea să mai audă de ea: „Cine te iubește...”

„Vreau să purtăm o discuție decentă, dacă se poate. Ești destul de calm? Nu am niciun of. Am o dorința! Să nu rămânem în situația în care am fost în ultimele zile.

Având în vedere că a fost ce a fost între noi, nici nu mai contează, eu recunosc că am avut o atitudine mai exagerată!”, a spus Virginia.

Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi, însă tânărul i-a vorbit la fel de aprig

În ciuda faptului că Virginia și-a dorit să îngroape securea războiului și să se împace cu Robi și să se comporte că doi oameni maturi, care au fost la un moment dat într-un cuplu, Robi a continuat să se arate la fel de reticent și de distant că

și până în prezent și nu s-a sfiit să lanseze din nou replici aprige și dureroase la adresa fostei sale iubite. Concurentul parcă nu ar vrea să cadă la pace cu Virginia, iar cuvintele dure nu s-au oprit nici de această dată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”

Virginia: Îmi pare rău!

Robi: Nu îți pare rău!

Virginia: Ba da! Pot să termin? Și poți să nu mai dai replicile astea? Chiar vreau să vorbesc foarte ok cu ține în momentul de față! Dacă ar fi să

dau timpul înapoi și aș ști că chestia asta te-ar deranja, pentru că s-a văzut, nu aș mai face-o! Eu nu am făcut ceva intenționat că tu să te simți într-un fel! Am făcut strict pentru mine, că așa am simțit în momentul ăla!

Robi: Ți-am mai zis asta de multe ori! Că nu mă simt confortabil când faci treaba aia!