Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 17 iun 2024, 15:54

Ce vrea să facă Ștefania după descalificarea lui Cosmin

Sursa: Captură KANAL D

După descalificarea lui Cosmin, în prima parte a ediției de astăzi concurenții au discutat despre el și conversațiile care l-au costat locul în „Casa iubirii”.

Mesajele virale pe internet în care Cosmin ar fi dezvăluit informații confidențiale din „Casa iubirii” i-au șocat pe colegii lui, inclusiv pe Ștefania, fata cu care a început o relație în emisiune. Astfel, acesta a fost subiectul cel mai dezbătut astăzi.

Ce declarații a făcut Ștefania după descalificarea lui Cosmin

După ce a văzut conversațiile dintre Cosmin și o persoană din afara competiției, Ștefania a căzut pe gânduri și a încercat să nu deschidă acest subiect, însă Robi nu s-a putut abține și a întrebat-o: „E vreo

șansă oricât de mică să pleci pentru el (n.r. Cosmin)?”

Ștefania i-a dat de înțeles acestuia că este dispusă să părăsească show-ul: „Da, indiferent dacă am încredere în el sau nu, tot plec”.

Însă aceasta nu a părut foarte hotărâtă, întrucât, ulterior, a spus că vrea să fie lăsată în pace să se gândească până a doua zi (n.r. marți), întrucât este o decizie foarte dificilă.

Citește și: Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

De asemenea, în discuția cu Robi, tânăra a explicat că ceva, în adâncul sufletului ei, o face să îl creadă, deși toate dovezile par să îl incrimineze: „ Am o mică parte acolo care îmi spune că ar trebui să-l cred”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ștefania pune la îndoială sentimentele lui Cosmin pentru ea

Ulterior, Patrick a intervenit în conversația celor doi concurenți și a întrebat-o pe Ștefania: „Să zicem că vei concluziona că sunt adevărate (n.r. conversațiile lui Cosmin), de ce crezi că ar fi recurs la asemenea gesturi?”.

Însă blondinei îi este greu să creadă că respectivele mesaje au fost adevărate, iar iubirea lui pentru ea a fost doar o minciună: „ Nu știu cum ar fi putut să stea alături de mine atâtea luni și să pară atât de îndrăgostit precum spunea”.

Patrick a insistat asupra acestui subiect și a întrebat-o: „ Dar consideri că nu era îndrăgostit de tine, dacă sunt adevărate?”.

Citește și: Ștefania, în lacrimi! Cosmin vrea să părăsească Casa iubirii. Decizia neașteptată luată de concurentă: "Ți-ai bătut joc de mine?"

Având în vedere că din respectivele mesaje s-a înțeles că iubitul ei ar fi folosit-o pentru a avansa în emisiune, Ștefania i-a spus lui Patrick: „Păi bineînțeles că nu era (n.r.

îndrăgostit), dacă sunt adevărate. A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”.

În acest sens, Robi a ținut să sublinieze că, din conversația lui Cosmin, mai reiese faptul că destinatarul mesajelor ar fi o femeie care pare să fi avut o relație de dragoste cu el, în paralel cu emisiunea matrimonială: „Ar avea pe altcineva afară”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: