Ștefania, în lacrimi! Cosmin vrea să părăsească Casa iubirii. Decizia neașteptată luată de concurentă: "Ți-ai bătut joc de mine?"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 15 iun 2024, 20:17

Ștefania a izbucnit în lacrimi! Ce a discutat concurenta cu Cosmin în Camera Roșie?

Sâmbătă, 15 iunie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii. Concurenții din Casa iubirii au avut parte de noi momente de senzație, de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige declanșate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor.

Citește și: Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Ștefania, în lacrimi! Cosmin vrea să părăsească Casa iubirii. Decizia neașteptată luată de concurentă

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece Ștefania a izbucnit în lacrimi.Tânăra a mers în camera roșie, unde l-a invitat pe Cosmin. Cei doi concurenți au discutat despre controversatele mesaje care au apărut în mediul online.

Ștefania își dorește ca iubitul ei să nu o dezamăgească și speră ca acesta să spună adevărul legat de conversațiile din mediul online, în care sunt furnizate informații din Casa iubirii.

Cosmin: "Eu te asigur că nu e nimic adevărat."

Ștefania: "Mi-ai spune dacă ar fi adevărat?"

Cosmin: "Da!"

Ștefania: "Nu mi-ai spune, oricum. Cum să-mi spui? Să-mi spui așa pe față că ți-ai bătut joc de mine timp de 5 luni?"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Cosmin:" Tu mă crezi în stare de așa ceva? Nu aș fi putut să mă dedic atâta ție. Știi că numai pe tine te vreau! Îți jur că nu e adevărat. Mă crezi?"

Ștefania: "Eu te cred, am și spus, am susținut că am încredere în tine în trecut, am și acum. Mi-e ciudă că nu putem avea liniște. Nu se întâmplă să treacă două săptămâni, că din nou apare ceva."

Cosmin: "Asta mă doare și pe mine. Ai încredere în mine!"

Ștefania: "Eu am și sper să nu mă dezamăgești. Dacă sunt adevărate, oricum ies la iveală. Sper să fie bine, să nu mă dezamăgești."

Cosmin: "Nu, îți promit! Am multe semne de întrbare. Nu știu de unde au apărut, de unde pleacă și ce o să se întâmple.

Îmi pare rău că nu pot să dovedesc. Mă gândeam, după ce se află că nu e adevărat, să cer să plec acasă."

Ștefania: "Îți respect toate deciziile și am să ți le urmez!"

Citește și: Virginia, mesaj cu subînțeles pentru Robi. Ce reacție a avut concurenta în mediul online după ce acesta nu vrea să mai audă de ea: „Cine te iubește...”

Pentru a vedea ce au mai discutat cei doi concurenți în Camera Roșie, urmăriți materialul video de mai jos!