Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 21:14

Ștefania și Cosmin, în pragul unei crize teribile în cuplu! Concurenta a arătat tuturor conversațiile buclucașe care îl compromit pe partenerul ei! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii trec în fiecare ediție prin noi momente de senzație, întâlniri neașteptate în camera roșie, dar și prin multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, Roberta și Sebastian au decis că relația lor să ia o pauză, în ediția de astăzi, Ștefania și Cosmin s-au confruntat cu o situație cumplită, după ce concurenta a primit niște capturi din care a reiese faptul că partenerul ei ar avea o relație în afară emisiunii.

Ștefania, bulversantă din cauza conversațiilor apărute în mediul online despre Cosmin

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată deoarece Ștefania și Cosmin au ajuns într-un punct critic al relației lor. Concurenta a recunoscut că a primit de la primele ore ale dimineții niște capturi de la mama ei, în care apăreau câteva conversații uluitoare din care reiese faptul că tânărul ar avea o iubită și în afara show-ului.

Citește și: Ștefania și Cosmin au venit supărați de la camera roșie: „M-am enervat pentru că mi-ai aruncat-o ca pe un reproș” Ce i-a mărturisit Ștefania iubitului său

Andreea Mantea: Această captură este cea care a deranjat-o pe Ștefania! Care i-a ridicat un semn de întrebare!

Ștefania: Asta și faptul că a scris acolo de camera roșie! Că s-ar părea că ar avea pe cineva în afară!
Cosmin: Doamne...

Ferească-mă Dumnezeu! Nici nu știu cum să reacționez, sincer! Mi se pare penibil! Doamne, de ce mi se sparg mie toate chestiile astea... doar mie mi se sparg în cap!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ștefania și Cosmin, în pragul unei crize teribile în cuplu

În ciuda faptului că toate dovezile primite de Ștefania îl incriminau pe Cosmin, concurentul a încercat din răsputeri să convingă pe toată lumea dar mai ales pe partenera lui că nimic din ceea ce s-a vehiculat în mediul online nu este adevărat. Mai mult decât atât tânărul a jurat că nu este vinovat și că nu este el cel care a scris acele rânduri.

Citește și: Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Andreea Mantea: Din păcate și noi le-am primit, Cosmin! Și noi nu le-am primit de la persoanele care postează în online și nu le-am primit doar de la Ștefania!

Cosmin: Nu știu ce să va zic! Va dau telefonul! Vi-l pun la dispoziție! Să-l ia să-l verifice! Nu mă interesează! Eu nu am vorbit niciodată așa ceva! Ștefania, te rog frumos încetează! Nu plânge! Că nu e adevărat nimic din ceea ce ai văzut acolo! Îți jur că nu e adevărat nimic!