Ștefania și Cosmin au venit supărați de la camera roșie: „M-am enervat pentru că mi-ai aruncat-o ca pe un reproș” Ce i-a mărturisit Ștefania iubitului său

Autor: Laura Macovei

Ștefania și Cosmin întâmpină iar un moment dificil în relația lor, după ce fiecare din ei a venit cu o atitudine diferită din camera roșie.

Cosmin observă comportamentul iubitei sale și o întreabă, pe conexiune, de ce este atât de supărată.

Cosmin: Ștefania, de ce ești supărată? Așa pari.

Ștefania: Eu nu sunt supărată.

S-au tulburat apele între Cosmin și Ștefania, iar fetele nu înțeleg ce se întâmplă

Concurenții nu înțeleg ce a deranjat-o pe Ștefania  și nici de ce Cosmin a preferat să discute doar cu Patrick această problemă. 

Se pare că micul inconvenient a fost o glumă catalogată drept proastă de-a lui Cosmin, atunci când a încercat să îi facă un compliment iubitei sale. 

Julia: Ștefania a venit destul de deranjată de la camera voastră.

Cosmin: Eu am vorbit doar cu Patrick despre chestia asta, nu mi s-a părut un subiect pe care să-l discut aici, de față cu toată lumea.

Pur și simplu el m-a întrebat, că m-a văzut un pic abătut. Vrei să povestești tu?

Ștefania: Da, pur și simplu i-am adus un deranj de al meu și se pare că s-a supărat.

Citește și: Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Cosmin: Nu m-am supărat pe faptul că mi-ai spus de un deranj de al tău, m-am enervat pentru că mi-ai aruncat-o ca pe un reproș.

Ștefania: Nu mi se pare că ți-am zis-o într-un mod răstit sau urât.

Virginia: Ne puteți spune despre ce e vorba?

Cosmin: Stăteam cu ea în brațe și la un moment dat am zis că mi-e cald și ea mi-a zis de ce. Eu am făcut o glumă și i-am zis că e prea hot. După a sărit și a zis că nu-i plac astea și eu am zis ok, am înțeles și mi s-a părut că a insistat pe chestia asta.

Citește și: Roberta a cedat! Mesajele primite au adus-o la limita răbdării: „Nu mă simt bine nici fizic, nici în general”

Ștefania: Pentru că tu râdeai și mi se părea că nu mă luai în serios. De asta am insistat, pentru că voiam să te fac să înțelegi că m-a deranjat.

Urmăriți întregul material aici: