Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora acesteia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 iun 2024, 11:06

Anca Țurcașiu are toate motivele pentru a fi cea mai fericită femeie, după ce a devenit bunica unei fetițe perfecte.

Anca Țurcașiu are tot mai multe motive de bucurie după ce nora ei, Andreea, a făcut-o bunică în urmă cu o zi. Soția fiului Ancăi Țurcașiu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar la câteva ore de la nașterea acesteia, artista a decis să împărtășească vestea cu admiratorii ei de pe rețelele sociale.

Anca Țurcașiu a devenit bunică

La data de 16 iunie 2024, Anca Țurcașiu a primit cea mai frumoasă veste, mai exact cea că a devenit bunică.

Nepoata acesteia s-a născut la ora 00:30 dimineața și a primit nota 10 din partea medicilor. La câteva ore după ce Anca Țurcașiu a aflat vestea incredibilă, aceasta a dorit să își informeze oficial admiratorii și să își împărtășească fericirea cu ei, motiv pentru care a pus pe pagina ei de Instagram un filmuleț în care dezvăluie că a devenit bunică, dar și prenumele nepoatei sale, Zoe.

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte, de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ.

A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a precizat Anca Țurcașiu în mesajul postat pe rețelele sociale.

Alături de această filmare, Anca Țurcașiu a adăugat și o descriere în care își transpune toate emoțiile și sentimentele, iar în secțiunea de comentarii, admiratorii au început să adauge sute de mesaje prin care să o felicite pentru noul statul pe care îl are.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

„Daaaaa, de azi sunt BUNICĂĂĂ!
A venit pe lume Zoe, sunt foarte fericită!
Am așteptat cu nerăbdare și cu emoție mare acest moment unic!
Să ne trăiești, sănătoasă și norocoasă!”,

a adăugat artista.

Radu a devenit tată la doi ani de la căsătorie

Radu s-a căsătorit cu Andreea în anul 2022, atunci când tânărul avea doar 23 de ani, însă cu toate acestea a avut toată susținerea mamei sale. Înainte de a face pasul cel mare, Radu s-a gândit foarte bine la această decizie, iar alegerea potrivită pentru el a fost să se căsătorească cu Andreea, o frumoasă fată ce lucrează ca asistent universitar.

Și Radu are o carieră asemănătoare soției sale, fiind profesor de snowbord, bucurându-se de pasiunea sa pentru sporturile de iarnă, potrivit tvmania.ro.

Citește și: Anca Țurcașiu își lansează prima colecție de haine! "Sunt foarte fericită. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta"

După câteva luni de la nunta fiului ei, Anca Țurcașiu a declarat ca este pregătită să devină bunică, iar după doi ani de căsătorie dintre Andreea și Radu, dorința acesteia s-a îndeplinit, iar acum este bunica unei

superbe fetițe pe nume Zoe.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.