Revelionul este anulat! Unde nu se mai serbează Anul Nou din cauza variantei Omicron

,
Revelion

Revelionul este anulat! Unde nu se mai serbează Anul Nou din cauza variantei Omicron

[Sursa foto: PixaBay]

Evenimentele publice destinate serbării Anului Nou sunt anulate în mai multe locuri din lume. Evoluția pandemiei de COVID-19 a necesitat introducerea unor noi restricții, motiv pentru care nu se mai poate serba Revelionul ca pe vremuri.


In articol:

Anul acesta, Revelionul este anulat în unele dintre cele mai mari orașe din lume. Din cauza răspândirii variantei Omicron printre oameni, autoritățile din mai multe țări din UE au impus restricții dure.

Printre orașele care nu serbează deloc Revelionul se numără Atena, Paris și Roma.

Revelionul a fost anulat în mai multe orașe de pe glob din cauza variantei Omicron

Revelion

Revelionul a fost anulat în mai multe orașe de pe glob din cauza variantei Omicron

[Sursa foto: PixaBay]

Printre orașele care au anulat toate evenimentele de Revelion se numără Paris, Roma și Atena. Totuși, Dubai, Las Vegas și Sydney păstrează evenimentele pentru Anul Nou.

În mai multe țări s-au introdus restricții dure din cauza variantei Omicron, chiar și de sărbători. Cele mai cunoscute orașe care anulează petrecerile și evenimentele de Anul Nou sunt Atena, Berlin, Edinburgh, Londra, New Delhi, Paris și Roma.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă, mesaj pentru români în Ajun de Crăciun: „Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur”

Totodată, alte orașe doresc să organizeze evenimente de Revelion, precum Bangkok, Cape Town, Dubai, Las Vegas, Rio de Janeiro, Sydney și Taipei.

Italia a introdus cele mai dure măsuri de Revelion din cauza variantei Omicron

Italia este una dintre țările care a anunțat anularea evenimentelor de Revelion. COVID-19 a pus stăpânire pe teritoriul italian, astfel că autoritățile au decis să introducă măsurile corespunzătoare reducerii răspândirii cazurilor de infectări. Așadar, cea mai dură decizie este că evenimentele de Anul Nou sunt complet interzise și anulate.

Citeste si: Noi reguli intră în vigoare din 27 decembrie! Ce trebuie să facă românii care intră în țară

Ministrul Sănătăţii, Roberto Speranza, a transmis că purtarea măştilor va fi din nou obligatorie în aer liber și a solicitat oamenilor să poarte măştile Ffp2 care sunt mai protectoare în transportul public şi în locurile publice precum teatrele, cinematografele şi la evenimentele sportive.

O altă restricție are în vedere evenimentele și concertele în aer liber, care vor fi interzise până la 31 ianuarie. Discotecile şi cluburile vor rămâne închise pentru a eficientiza reducerea cazurilor de infectări cu varianta Omicron a virusului COVID-19. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Este al doilea an în care sărbătorim Crăciunul în pandemie. Ce restricții au fost introduse

Surse | Se rupe USR: Mai mulți europarlamentari și parlamentari și-au anunțat demisia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce înseamnă dacă te-ai născut de Revelion. Superstiții despre cei care au venit pe lume în noaptea dintre ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies