Vești bune pe timp de pandemie! Pacienții infectați cu varianta Omicron, șanse de 70% mai mici să fie spitalizați

,

Vești bune pe timp de pandemie! Pacienții infectați cu varianta Omicron, șanse de 70% mai mici să fie spitalizați

[Sursa foto: PixaBay]

Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA) este în continuare atentă la numărul persoanelor infectate cu varianta Omicron a virusului COVID-19 și care sunt spitalizați, chiar dacă prezintă un risc mai mic de până la 70% de a fi internați în spital.


In articol:

Conform unei analize făcute de Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA), persoanele infectate cu varianta Omicron a virusului COVID-19 prezintă un risc de până la 70% mai mic să fie spitalizați față de bolnavii infectați cu varianta Delta a virusului COVID-19.

Pacienții infectați cu varianta Omicron au șanse de 70% mai mari să nu fie spitalizați

Covid

Pacienții infectați cu varianta Omicron au șanse de 70% mai mari să nu fie spitalizați

[Sursa foto: PixaBay]

Infectarea cu tulpina Omicron a virusului COVID-19 prezintă un risc de spitalizare de până 70% mai scăzut față de tulpina indiană Delta, conform analizei Agenției de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA).

Citeste si: Bilanț coronavirus sâmbătă, 25 decembrie 2021. Câte cazuri noi au fost raportate de Crăciun 2021

Analiza efectuatp confirmă două studii britanice. Totuși, este încă „extrem de incertă, din cauza numărului mic de bolnavi infectaţi cu tulpina Omicron spitalizaţi în prezent, a imposibilităţii măsurării efective a tuturor infecţiilor precedente, dar și a unei răspândiri limitate a omicron în grupurile mai în vârstă”, conform Agenției de Securitate a Sănătății din Marea Britanie.

Sistemul sanitar va fi supus presiunii! Varianta Omicron se răspândește cu viteză

Din cauza răspândirii rapide a variantei Omicron, sistemul sanitar urmează să fie supus unei presiuni foarte mari, a anunțat Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie.

Citeste si: Avertisment dur pentru români înainte de sărbători. Ministrul Lucian Bode: „Valul 5 va veni în maxim 3 săptămâni”

”În pofida faptului că o mică proporţie (…) riscă spitalizarea, este vorba despre un număr important de persoane, iar ”presiunea asupra NHS”, sistemul publc britanic de sănătate, ”va cresţte”, avertizează UKHSA.

”Numărul cazurlor este în prezent foarte mare în Regatul Unit, iar chiar o răspândire relativ slabă care necesită o spitalizare va conduce la îmbolnăvirea gravă a unui număr important de persoane”, a transmis directoarea henerală a UKHSA, Jenny Harries.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Ecuador a decis ca vaccinarea să fie obligatorie de la vârsta de cinci ani! Legea a fost aprobată

Legea offshore a fost publicată în Monitorul Oficial: Extracția gazelor din Marea Neagră poate începe

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum se va folosi certificatul Covid-19 la locul de muncă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies