Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 8 aprilie 2022. Pașii pentru cele mai gustoase pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2022, 12:02

Patrizia Paglieri a pregatit astazi o reteta de senzatie de pulpe de pui cu piure in stil vanatoresc

Sursa: Captură KANAL D

Patrizia Paglieri a realizat și astăzi la Dimineața cu noi o rețeta inedită de pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Ca în fiecare zi, de luni până vineri, la Dimineața cu noi, Chef Patrizia Paglieri a propus o nouă rețeta de senzație, de această dată cu specific italian. Această a anunțat că va pregăți o rețeta de pulpe de pui cu piure Cacciatora, adică în stil vânătoresc.

Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 8 aprilie 2022. Cele mai gustoase pulpe de pui cu piure a la Cacciatora!

Pentru prepararea pulpelor de pui cu piure în stil vânătoresc, Patrizia Paglieri a menționat că va avea nevoie de următoarele ingrediente: opt pulpe de pui, doi morcovi, două cepe, doi căței de usturoi, 200 g roșii, jumătate de pahar de vin alb, jumătate de țelină, ulei de măsline, rozmarin, iar pentru pregătirea piureului va utiliza un kilogram de cartofi, lapte, unt, o linguriță de nucșoară și sare după gust.

Citeste si: Focaccia mediteraneană, clasică umplută și gurmand. Rețeta Patriziei Paglieri la Dimineața cu noi, 5 aprilie 2022. "E o rețetă de la bunica mea" Iată modul de preparare simplu și rapid!

"Noi facem pulpe de pui cu piure a la Cacciatora, adică în stil vânătoresc și aici avem exact ingredientele care ne trebuie: rozmarin, morcov, sos de roșii, ceapă, vin alb, usturoi, țelină Apio! Vrei să-ți arăt cum se desface această țelină Apio, pentru că are niște filamente care ne deranjează! Și după facem

o garnitură clasică, un piure cremos, cu nucșoară!", a spus Patrizia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chef Patrizia Paglieri a subliniat că mai întâi va fierbe cartofii și apoi va pregăti pulpele, pe care le va cresta pentru a le condimenta cu rozmarin în interior și in cele

din urma va toca legumele.

Citeste si: Rețeta zilei cu Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 aprilie 2022. Cum se pregăteste cea mai gustoasă varză călită cu cârnați! Pașii pentru cele mai delicioase brioșe cu urdă!

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!