Ca de fiecare dată, Patrizia Paglieri pregătește cele mai speciale și delicioase rețete. Astăzi, bucătarul a pregătit rețeta sa de Musaca cu vinete, o rețetă simplă, însă foarte gustoasă.
Musaca cu vinete a la Chef Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri a pregătit rețeta sa delicioasă de musaca cu vinete, însă, înainte să se apuce de gătit, a dezvăluit și un truc pe care îl folosește în cazul vinetelor pentru a scoate apa din ele. Chef Patrizia a precizat că presară sare peste feliile de vinete pentru a scoate toată apa din ele, iar mai apoi le poate prăji.
”Astăzi facem un fel de musaca. Musacaua are de obicei besciamella, însă noi o face un pic mai ușoară. Noi o facem cu mozzarella, carne, sos de roșii și parmezan. Acum am început să pregătesc vinetele. Vinetele trebuie tăiate și pusă sare peste ele. Punem sare, pentru că ele într-un sfert de oră o elimine apa, le uscam, iar apoi le prăjim”, a spus Patrizia Paglieri.
Citește și: Ce mesaj i-a transmis Denisa, soțului său Iancu Sterp, de ziua sa? Cei doi au dezvăluit sexul bebelușului!
Pentru a pregăti rețeta de musaca cu vinete a Patrizei Paglieri aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 700 g vinete
- 350 g carne tocată
- 1 ceapă
- 1/2 vin alb
- 300 g mozzarella
- 200 g parmezan
- 400 g sos de roșii
- ulei de măsline și de floarea soarelui
- oregano
- sare și piper
Chef Patrizia Paglieri încearcă să-și surprindă colegii de platou de fiecare dată. Astăzi le-a pregătit și o rețetă surpriză, o rețetă de grisine cu cașcaval. Acestea se pot servi ca aperitiv, iar pentru a le pregăti aveți nevoie de câteva ingrediente simple.
- 100 g cașcaval
- 125 g unt
- 250 g făină
- 2 ouă
- sare