Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2023, 17:31

Marius Elisei si Oana Roman

Sursa: Facebook Oana Roman

Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman a afirmat că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor. Iată ce a declarat bărbatul când a auzit aceste lucruri!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la începutul acestui an, iar cei doi deja locuiesc separat.  Recent, fiica lui Petre Roman a publicat un mesaj tranșant pe Instagram în care i-a adresat cuvinte dure fostului ei partener de viață. Însă, Marius nu a rămas indiferent și a reacționat. 

Citește și: Oana Roman pune tunurile pe Catinca Roman, după ce aceasta a spus că nu „mai are vreun motiv să o vadă” pe Mioara Roman: „Va urma jihad”. Nici Marius Elisei nu a scăpat

Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

După despărțire, Oana Roman a rămas în aceeași casă cu fiica ei, Isabela, în vârstă de 9 ani, în timp ce Marius Elisei a plecat din locuința în care au stat în ultimii ani. 

Recent, Oana Roman a transmis că Marius Elisei i-a afirmat că nu trece printr-o perioadă bună și că își va vedea fetița doar atunci când va fi mai bine.

Mai mult, aceasta susține că fostul partener de viață i-ar fi zis că nu are posibilitatea să o vadă pe fetiță și nici să contribuie la creșterea ei. 

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat. ”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După mesajul Oanei, Marius Elisei vine cu prima reacție. Potrivit Spynews.ro, Marius Elisei nu a văzut mesajul publicat pe Instagram de către fosta lui parteneră. Însă, după ce a fost relatat mesajul Oanei Roman, bărbatul a declarat că aceasta trebuie să și explice la ce s-a referit mai precis. Bărbatul susține că nu înțelege de ce vedeta trebuie sa spună pe internet ce se petrece cu viața sa. 

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta! Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r.

cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare? ”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Oana Roman și-a mutat mama la un alt centru. În ce condiții stă acum Mioara Roman. Cei de la centru i-au trimis o fotografie

 

 

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!