Oana Roman și-a mutat mama la un alt centru. În ce condiții stă acum Mioara Roman. Cei de la centru i-au trimis o fotografie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 oct 2022, 13:36

Oana Roman a publicat o fotografie cu mama ei

Fiica Mioarei Roman a primit o imagine de la centrul in care este internata mama ei, asta dupa ce vedeta si-a mutat parintele de la fosta institutie.

Oana Roman Elisei se bucura de un moment de respiro, asta dupa ce mama ei a ajuns la un alt centru specializat pentru problemele pe care le are.

Vedeta a plecat la munte, la Poiana Brasov impreuna cu fiica ei, Isa. Cele doua se rasfata la un hotel de lux cu mancaruri delicioasa. 

Cum arata Mioara Roman dupa ce a fost mutata la alt centru

Citeste si: Ce spune mama Geta despre actuala soție a fostului sau bărbat! Tatăl fraților Sterp nu și-a adus femeia la nunta Getutei Sterp: "Vai, săraca!"

In urma cu cateva saptamani, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la șold, motiv pentru care fiica sa, Oana, a decis să o și mute într-un centru de specialitate. Este bine cunoscut faptul că fosta soție a lui Petre Roman locuiește la azil, decizie pe care a luat-o împreună cu fiica ei, atunci când starea de sănătate i s-a agravat și a realizat că are nevoie de cineva care să stea în permanență cu ea.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Câți bani face Arkanian din muzică. Cea mai mare sumă pe care artistul a câștigat-o într-o lună

Oana Roman a plecat cu fiica ei la munte

Mama Oanei Roman, se pare ca si ea se bucura de vremea frumoasa si este rasfatata la centrul specializat. Iar cei de acolo i-au trimis o poza Oanei Roman cu mama ei dupa ce a fost coafata si aranjata.

Mioara se relaxa in curtea centrului, starea ei de spirit fiind una extrem de buna." Se bucură și mama de vremea frumoasă. După ce s-a coafat la coaforul din incinta centrului a ieșit la aer.”,  a spus Oana Roman pe Instagram. 

Mioara Roman are parte la noul centru de cele mai bune servicii, de la fizioterapie, la tratamente cosmetice pentru a arata in cea mai buna forma. Are parte de lungi plimbari in aer liber, cafenea, spatiu de recreere, asa cum fiica ei si-a dorit pentru parintele ei, adica sa fie ingrijit la standardele cele mai inalte.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies