Oana Roman pune tunurile pe Catinca Roman, după ce aceasta a spus că nu „mai are vreun motiv să o vadă” pe Mioara Roman: „Va urma jihad”. Nici Marius Elisei nu a scăpat

Author: Andreea Buinoschi

Perioada aceasta aduce extrem de multe schimbări în ceea ce o privește pe vedetă

Sursa: Instagram

De când a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman nu mai tace și spune lucrurilor pe nume. Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, aceasta a lăsat la iveală anumite informații primite de la fostul soț și de la sora sa, Catinca Roman.

Oana Roman i-a luat în vizor pe Marius Elisei pe Catinca Roman și nu pare să mai fie cale de întoarcere. Perioada aceasta aduce extrem de multe schimbări în ceea ce o privește pe vedetă și îi ține la curent pe fanii ei.

Marius Elisei și Catinca Roman, puși la zid de Oana Roman

Primul mesaj din mediul online postat de Oana Roman a fost adresat lui Marius Elisei, fostul ei soț.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi s-au despărțit, dar se pare că lucrurile nu au rămas în regulă între ei.

Oana Roman este extrem de nemulțumită de faptul că Marius Elisei amână lucrurile pe care ar trebui să le facă pentru fiica lor, acesta motivând că trebuie să se stabilizeze mai întâi. Vedeta a dat de înțeles că, pentru o perioadă nedeterminată, ea este singura care se va ocupa de creșterea copilului.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată, nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei.

Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat”, a scris Oana Roman.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Catinca Roman nu vrea să își mai vadă mama

După dezvăluirile făcute despre Marius Elisei, a venit rândul Catincăi Roman să fie expusă. Fiica Mioarei Roman susține că sora ei nu a mai vizitat-o pe mama lor, internată într-un centru de recuperare, de mai bine de șase luni.

„Iar azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni), pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a completat aceasta.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman spunea că a decis să o mute pe mama ei la un alt centru, deoarece are parte de îngrijiri mai bune.

Citește și: Cum arată centrul de lux în care este internată Mioara Roman. Fiica ei, Oana, a făcut publice câteva imagini: ”Îmi vine să vin să stau cu ea 2-3 zile”

Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit faptul că personalul de la centrul de recuperare unde se află a salvat-o de mai multe ori în anul 2022, motiv pentru care acela este cea mai bună alegerea în ceea ce o privește pe ea.

Oana Roman o vizitează foarte des pe mama ei și se asigură de faptul că acesteia nu îi lipsește nimic, chiar dacă nu locuiesc sub același acoperiș

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!