Oana Roman a dezvăluit metoda care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus, fără să apeleze la bisturiu. Cum a reușit vedeta să slăbească atât de mult

Author: Madalina Maftei

Oana Roman a dezvăluit metoda care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a slăbit semnificativ în ultimii ani și a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi metodele care au ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Nu este pentru prima dată când Oana Roman le împărtășește fanilor săi secretele care au ajutat-o să ajungă la silueta de astăzi, însă a ținut să le reamintească internauților cum arăta în urmă cu 4 ani, comparativ cum felul în care arată acum. Diferența este incredibilă, astfel, vedeta a explicat cum a slăbit fără să apeleze la bisturiu. 

Cum a reușit Oana Roman să scape de kilogramele în plus. Procedura secretă la care a apelat

Până în urmă cu patru ani, Oana Roman a avut mari probleme cu kilogramele în plus, lucru ce o complexa destul de tare. Nemulțumită de felul în care arăta, vedeta s-a decis să facă o schimbare, așa că a adoptat un stil de viața mult mai sănătos și astfel a început să piardă din greutate, ajungând astăzi la rezultatul dorit.

Citeste si: Prima reacție a Oanei Roman după acuzațiile pe care Marius Elisei i le-a adus:”Cu asta am încheiat”

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Acum, după ce a ajuns la numărul de kilograme la care visa, Oana Roman a dezvăluit ce metodă a ajutat-o în tot acest proces.

Recent, vedeta a postat pe o rețea de socializare metodele care au ajutat-o în acest proces de lungă durată. Fiica lui Petre Roman susține că nu și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Oana a dezvăluit că procedurile de remodelare corporală și dieta au fost cele care au ajutat-o să slăbească atât de mult.

„Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

''Poza din stânga este din 2018 cea din dreapta din 2022. Oricine orice ar spune diferența este enorma. Fără operație la stomac. Pentru ca tot primesc mesaje cu întrebarea cum ai slăbit deși am tot explicat, mai explic o data. Am început cu proceduri de remodelare corporală cu aparatele cele mai performante de pe piață. Am făcut naveta la Ploiești 1 an jumătate, săptămânal pentru aceste proceduri. Minus 4 cm după o singura ședință.

Am ținut și țin dietă: post intermitent. 16/ 8. Adică nu mănânc 16 ore și mănânc cu măsură doar în cele 8 ore ramase'', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare”,  a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune” Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman