„Nu mai vreau să am nicio legătură cu femeia aceasta”. Marius Elisei face primele declarații, după ce Oana Roman i-a cerut despărțirea definitivă

Author: Andreea Buinoschi

Ieri, 26 ianuarie, Oana Roman a anunțat că relația ei cu Marius Elisei a ajuns la final. În urmă doi ani, cei doi au divorțat la notar, dar, după ceva timp, au decis să mai încerce încă o dată, însă au ajuns în același punct.

Marius Elisei a spus și el partea lui de adevăr, după

ce Oana Roman a anunțat, în urmă cu doar câteva ore, că s-au despărțit din nou. Mesajul a fost dat în mediul online, iar fanii acesteia au felicita-o pentru asumarea de care a dat dovadă.

Marius Elisei vrea să se distanțeze definitiv de Oana Roman

Aproape doi ani au trecut de când s-au împăcat, dar se pare că, nici de această dată, lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit.

Oana Roman a decis să pună punct relației cu Marius Elisei, deși susține că, într-o oarecare măsură, amândoi au vrut asta, devină fiind, spune ea, viziunile diferite pe care le au.

Marius Elisei a confirmat că nu mai sunt împreună și că nici nu mai vrea să aibă vreodată ceva de împărțit cu aceasta. Bărbatul și-a făcut bagajul și s-a mutat din casa în care locuiau împreună, fără a oferi,

însă, prea multe detalii.

Marius Elisei nu a spus cum vor împărți responsabilitățile în ceea ce privește copilul pe care îl au împreună, vrând intimitate.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit metoda care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus, fără să apeleze la bisturiu. Cum a reușit vedeta să slăbească atât de mult

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce

s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar, dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus acesta pentru spynews.ro.

Oana Roman și-a dorit despărțirea de ceva vreme

Când a făcut anunțul despărțirii, Oana Roman a precizat că și-a dorit ca ruptura dintre ei să aibă loc  de ceva vreme, deoarece era conștientă de faptul că lucrurile nu duc nicăieri.

De asemenea, femeia de afaceri susține că a depus toate eforturile pentru ca relația lor să meargă și a încercat să repare tot ceea ce nu mai funcționa, dar lucrurile nu mai mergeau deloc în direcția care trebuie.

„Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Cu câteva ore înainte de a da vestea, Oana Roman le-a spus fanilor ei din mediul online că urmează să facă un anunț important prin care să explice motivul pentru care, în ultima vreme, pare supărată și obosită.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că stabiliseră o dată la care Marius Elisei să se mute din casa în care au locuit împreună, însă el a făcut-o mai devreme.

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”