Lecția dură pe care Oana Roman a învățat-o de la mama ei, Mioara Roman: "Mi-a dat una așa peste ceafă!"

,
Oana Roman despre cea mai mare lectie invatata

Oana Roman a povestit care a fost cea mai dura lectie invatata de la mama ei

[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a povestit despre educatia si valorile pe care parintii ei, Petre si Mioara Roman, i le-au insuflat de cand era o copila.

Oana Roman a povestit despre un episod petrecut în copilărie în care mama ei, Mioara Roman, a învățat-o valorile morale ale unei conduite, asta după ce vedeta s-a strâmbat la guvernanta ei.

Lecția de viață pe care mama ei i-a dat, o tine minte și acum, fiind una destul de dura, însă Oana Roman nu poate decât să le mulțumească alor ei pentru toată educația de care a beneficiat încă de când era un copil.

Citeste si: Ce o mai leagă pe Oana Roman de Marius Elisei! Vedeta nu renunță la un lucru în ciuda despărțirii de fostul soț

Oana Roman despre cea mai dura lectie primita de la mama ei, Mioara Roman

”S-a ajuns departe. Sunt șocată!” Oana Roman a răbufnit în mediul online. Ce a pățit vedeta

”S-a ajuns departe. Sunt șocată!” Oana Roman a răbufnit în mediul online. Ce a pățit vedeta

[Sursa foto: Facbook Oana Roman]

"Fară să îmi dau seama, am vorbit puțin pe nas cu guvernanta mea pe care, de altfel, am iubit-o și am adorat-o din tot sufletul meu și mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău, mi-a spus că nu am voie să îi vorbesc așa.

Mi-a spus că trebuie să înțeleg că nu exista oameni superiori și inferiori, nu exista meserii bune sau proaste, exista meserii bine sau prost făcute. Poți fi un măturător care își face bine treaba decât, să zicem un doctor care nu e bun. Nu contează ce faci, ci cum face. Atât timp cât faci foarte bine, ai țoață admirația. Aceea a fost o lecție pe care am ținut-o minte și care  m-a învățat foarte multe despre viață.

Oana Roman a mai precizat că părinții ei sunt un model pentru ea și a încercat să învețe cât de multe lucruri care au ajutat-o în viață, iar acum chiar daca mama ei are probleme de sănătate, vedeta face tot posibilul să îi ofere o viață lipsita de griji. 

Oana Roman: "Am zile când simt că nu mai pot, însă trebuie să mă adun pentru că nu am de ales"

"Mama este bine, este staționară, eu merg la ea foarte des. Ieșim în curte, facem mici plimbări, mergem la coafor. Per total este într-o situație ok, dar este cât de bine poate fi în condițiile afecțiunilor pe care le are. Sunt deja 4 ani de când mă ocup îndeaproape de ea, de Isa, de casa, de job și de toate. Am zile când simt că nu mai pot, însă trebuie să mă adun pentru că nu am de ales", a dezvăluit Oana Roman pentru emisiunea online wownews.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

Video - Europarlamentarul german care numise România 'Vestul Sălbatic' s-a răzgândit: a fost în Hunedoara și românii de rând l-au impresionat total

Xonia, despre sacrificiile necesare vieții de artist. Drumul a fost anevoios, dar artista este mândră de ea. „În mașină, mă schimbam, mâncam, îmi făceam temele”

Xonia, moldoveanca născută în Australia. „Consider că familia face orice loc să pară ca acasă”. Cum a ajuns aceasta să danseze, deși muzica era pasiunea ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies