Războinicii au nominalizat! Pe cine își doresc să trimită acasă în această săptămână? Concurentul care este în pericol de eliminare la Survivor România 2021

,
Echipa Războinicilor în cadrul consiliului de nominalizare de la Survivor România 2021
Echipa Războinicilor în cadrul consiliului de nominalizare de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost o seară dificilă pentru echipa Războinicilor, având în vedere că aceștia au fost nevoiți să facă nominalizări în consiliu. Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine se află în pericol de eliminare.


In articol:

Pentru Faimoși și Războinici, cel mai greu moment este cel în care trebuie să facă nominalizări. De cele mai multe ori, decizia este una foarte dificilă, mai ales că deja s-au legat prietenii în cadrul competiției. Iată pe cine au nominalizat Războinicii spre eliminare în această seară.

Cine se află în pericol de eliminare la Survivor România 2021? Iată cum au votat Războinicii

În cadrul consiliului din această seară, echipa Războinicilor a făcut nominalizări și asta pentru că ei au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021. Lupta a fost una strânsă, însă în final, Faimoșii au ieșit învingători, scorul final fiind de 10 la 7 în favoarea acestora, punctul decisiv fiind adus de Elena Marin. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

Pentru Războinici, consiliul de nominalizare din această seară a fost unul dificil. Astfel, în urma voturilor exprimate, concurenții au decis că Albert ar merita să părăsească competiția. Daniel Pavel a făcut anunțul, iar imediat după a vrut să afle care este părerea concurentului despre această nominalizare.

„Albert, tu ești nominalizat spre eliminare din echipa Războinicilor în această seară.”, a spus Daniel Pavel.

Se pare că decizia Războinicilor nu l-a luat prin surprindere pe Albert, acesta dezvăluind că se aștepta ca cei din echipă să îl nominalizeze.

„Da, mă așteptam, domnul Dan. Am avut, oricum, niște discuții cu colegii înainte, mi s-au spus motivele, mă așteptam, nu este o surpriză.

Fiecare și-a spus părerea, unii au votat din punct de vedere social, alții din punct de vedere sportiv. Ăsta este Survivor, trebuie să votezi, știu în ce m-am băgat și merg mai departe. Randamentul meu sportiv, cel puțin pe partea de îndemânare, o recunosc, a fost mai slab, dar nu cred că doar ăsta a fost motivul, din partea unora, cel puțin. Mi s-a mai spus că nu m-am adaptat, mă rog, diferite motive, fiecare are motivele lui, le respect, vom vedea ce va fi.”,
a spus Albert.

Discursul lui Albert a deranjat-o pe Mellina și a făcut-o să reacționeze.

„Numai clișee. Vorbești foarte mult în clișee, deci nu spui ce simți, frate. Jur, vorbești numai în clișee.”, i-a spus Mellina lui Albert.

Astfel, în această săptămână, în pericol de eliminare se află Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor și Albert din echipa Războinicilor. Votul publicului va face din nou diferența, astfel că în consiliul de eliminare de duminică va părăsi competiția concurentul aflat pe ultimul loc în topul preferințelor celor de

acasă.

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

Lucian Bode o subminează pe Raluca Turcan: Cât eu voi fi ministru, nu vor scădea pensiile și sporurile la MAI

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies