Răsturnare de situație! Avocata lui Radu Mazăre, declaratii naucitoare: "Nu stiu nici motivele, nici durata arestului"

Răsturnare de situație incredibilă în cazul extrădării lui Radu Mazăre. Avocatul fostului primar al Constanței a detonat nucleara în direct.

Acesta a dezvăluit că Mazăre nu poate fi readus din Madagascar în România, unde are de ispășit o pedeapsă de nouă ani de pușcărie cu executare.

Cine și-ar fi închipuit că Radu Mazăre va fi readus în țară pentru a face pușcărie, s-a înșelat. Cel puțin asta susține avocatul fostului primar de Constanța care a spus că până în momentul de față nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre a spus tot! Ce făcea în Madagascar

Citeste si: Se strânge lațul! Când va fi extrădat Radu Mazăre: Totul este oficial

„Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră.

mazare

Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite. De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor”, a spus Rabelaza Aldine Andriamlsetra, avocatul lui Radu Mazăre, conform Antena 3.

Citeste si: O doamnă din Carei s-a împrumutat 13.000 de euro la prieteni ca sa puna mana pe o comoara. Incredibil ce s-a intamplat

Citeste si: Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

Vezi cele mai noi stiri kanal d

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate