Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, apel disperat: ”Să ne rugăm…”

,

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a spus că starea de sănătate a artistului este una extrem de gravă, iar medicii sunt rezervați.


In articol:

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiorespirator și, potrivit informațiilor, s-ar afla în comă, informeaza cancan.ro.

Soția sa le transmite tutror celor care îl iubesc pe Mihai Constantinescu să se roage pentru artist în aceste momente foarte dificile. Artistul se află internat la Spitalul Floreasca, iar medicii sunt rezervați.

Citeste si: Fetiţă de 2 ani găsită în stare critică în casă, lângă cadavrele părinţilor ei. Alexandra abia mai respira

Citeste si: Mesajul sfâșietor al unui băiețel bolnav de autism:”Mi-aș dori ca mama să mă omoare”

„Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog”, a spus Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soția lui Mihai Constantinescu.

Și Adrian Daminescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Cristi Brancu: ”Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”

Cristi Brancu a făcut, aseară, un apel de suflet, rugându-i pe toți telespectatorii să trimită gândurile lor bune către Mihai Constantinescu.

”Sunt convins că așa cum rugile noastre și sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viață ca printr-o minune a lui Gabi Cotabiță așa va fi și pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operație în 2017, și-a revenit, a cântat, a avut o viață echilibrată. Vă invităm să fiți alături și în această seară să trimiteți gânduri bune. Sufletul dumneavoastră să fie alături de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars.

“Există viață după operațiile pe inimă”

În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, unde a petrecut șase ore.

“Există viață după operațiile pe inimă, însă trebuie să ai curaj și încredere în medicul pe care l-ai pentru această intervenție. Am avut șansa să ajung la conf. Dr. Horațiu Moldovan. Am avut o intervenție destul de delicată, în sensul că am fost operat a doua oară, iar operația aceasta clasică presupune multă atenție și, pentru că a fost a doua intervenție de acest gen, am sângerat mai mult, am revenit în sala de operație, totul s-a terminat cu bine. Mă simt minunat și doresc să le spun tuturor celor care au o temere vizavi de a-și rezolva o problemă la nivelul valvelor sau orice altă afecțiune pe cord să meargă cu încredere, pentru că medicina a evoluat foarte mult și sunt convins că specialiștii noștri sunt de aceeași valoare cu a celor din străinătate”, a declarat Mihai Constantinescu pentru PRO TV.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: cancan.ro

 

Citește și:

ULTIMĂ ORA! Mihai Constantinescu este in stop cardio respirator, la spital

Presiune uriașă pe Guvernul Orban - Angajații din Sănătate ies în stradă! Protestele se vor desfăşura săptămânal în Piaţa Victoriei

HOROSCOP 14 MAI 2019: Riscuri majore pentru unele zodii, pe altele le loveşte norocul

Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

„Moldovenii” isi pregatesc pasapoartele! Primarul inaugureaza Aeroportul International Gaurenii de Jos cu o ...drona!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies