HOROSCOP 14 MAI 2019: Riscuri majore pentru unele zodii, pe altele le loveşte norocul

,

Începe ziua cu horoscopul, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră.


In articol:

Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur,

Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

HOROSCOP 14 mai 2019 Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Lucrurile cele mai bune se petrec departe de casă sau vin de la distanţă, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte orizonturi. Ori te bate gândul să pleci la drum lung cu un scop foarte motivant, ori de departe vine acum către tine o veste profitabilă, care îţi poate rezolva o serie de probleme. Pe de altă parte, drumurile sunt azi ceva mai costisitoare, fie că investeşti o sumă mare în întreţinerea maşinii, fie că trebuie să cumperi un bilet scump pentru a ajunge la o destinaţie mult visată. Poate primeşti bani de peste hotare.

Citeste si: HOROSCOP dragoste săptămana 13-19 mai. Gemenii trec prin schimbări emoționale, Berbecii sunt pe calea cea bună în iubire

HOROSCOP 14 mai 2019 Taur (21 aprilie- 21 mai)

Dacă te complaci în starea în care eşti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult până lucrurile vor începe din nou să se mişte, de aceea e nevoie de o iniţiativă curajoasă şi fermă pentru a trece de acest punct critic.

Dacă nu faci acum ceva ca să depăşeşti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie să amâni. Oricât de greu ţi-ar fi să ieşi dintr-o comodă stare de rutină şi pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o întreagă serie de evenimente. Acum e momentul să porneşti!

Citeste si: Horoscop rune 13-19 mai. Zodia care are o saptamana BINECUVANTATA

HOROSCOP 14 mai 2019 Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Lumea apelează cu încredere la tine pentru că ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna dă cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprima părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabără şi dintr-alta, cu scopul de a extrage o concluzie care să restabilească ordinea.

Nimeni nu te poate acuza că ţii cu vreuna din părţi, pentru că eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă să te corupă!

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 13-19 mai – Banii în sfârșit dau navală în viata zodiei

HOROSCOP 14 mai 2019 Rac (22 iunie- 22 iulie)

Simţi că în jurul tău sunt oameni nesinceri, cu două feţe, şi vrei să stai departe de ei, ca nu cumva să-ţi creeze neplăceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra adevăratelor gânduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reuşi să te izolezi mai bine în acele medii unde planează relele intenţii, ipocrizia, prietenia falsă. Mai bine singur decât într-o companie mincinoasă! Dar nu exagera totuşi: având impresia că peste tot sunt numai inamici, ai putea ţine la distanţă şi oameni care ar merita încrederea ta, dar, din prudenţă, le interzici şi lor accesul către tine.

HOROSCOP 14 mai 2019 Leu (23 iulie- 22 august)

Ai unele rezerve cu privire la călătoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru că nu eşti în cea mai bună formă pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru că nu sunt întrunite toate condiţiile unei deplasări în deplină siguranţă. Dacă poţi amâna călătoria pe altădată, ar fi mai bine, dar înainte de orice analizează condiţiile acestei călătorii, ca nu cumva să fii influenţat negativ de cineva care de fapt vrea să te ţină acasă. Oricât de obosit ai fi sau oricât de ocupat, o ieşire afară din mediul tău cotidian nu strică, ci ţi-ar fi de folos, dar trebuie să analizezi mai întâi dacă tu chiar poţi să pleci acum, dacă nu cumva sunt piedici mai mari decât voinţa ta care te ţin pe loc.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe romaniatv.net

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

VIDEO - Joe Biden pare să fi uitat numele premierului australian: 'Și vreau să-i mulțumesc acelui tip de la Antipozi. Mulțumesc mult prietene'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Cum arata in realitate Carmen de la Salciua: uite ce chip are fara strop de machiaj si filtre aplicate! Ti se mai pare la fel de frumoasa?

Horoscop Camelia Pătrășcanu 13-19 mai – Banii în sfârșit dau navală în viata zodiei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies