Anunț de ultimă oră: Un ciclon periculos loveşte România

Anm, prognoza meteo! Marți vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal al acestei perioadei, mai ales în zonele de câmpie.Însă, veștile bune se opresc aici, fiindcă începând din această zi, vin ploi puternice. Cauza este un ciclon mediteranean, care se va poziționa în următoarele zile deasupra țării noastre.

ciclon

Conform specialiștilor, marți vremea va fi în general instabilă și se va răci ușor. Temporar va fi înnorat și vor fi descărcări electrice în cea mai mare parte a țării. Izolat, va ploua cu grindină, iar în sud-vest și la munte. Cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 grade iar cele minime între 5 și 14 grade.

Și miercuri vremea se va menține instabilă. Va ploua, iar temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade.

De joi până sâmbătă, vremea se va menţine în general instabilă, iar valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor normale climatologic pentru această perioadă.

În săptămâna 20.05.2019 – 27.05.2019 temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 13-19 mai – Banii în sfârșit dau navală în viata zodiei

Citeste si: Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

Citeste si: Dumnezeu răspunde la toate rugăciunile, mereu, tuturor oamenilor

Săptămâna 27.05.2019 – 03.06.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în sud-vestul ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 03.06.2019 – 10.06.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi uşor excedentare, local, dar în general va fi o vreme normală pentru această perioadă, conform Adevarul.ro.

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate