Oana Sarbu era sa moara exact ca Razvan Ciobanu. Plecase suparata din Mamaia spre Bucuresti

Oana Sarbu a supravietuit unui accident identic cu cel in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata. Artista a rememorat clipele de groaza.


In articol:

După teribila dramă a designerului, petrecută în a doua zi de Paşte, celebra cântăreaţă şi actriţă din Liceenii, Oana Sârbu, povestește că a trecut prin aceleași clipe teribile. Însă povestea ei a avut un final fericit.

Citeste si: Ce s-a descoperit in telefonul lui Razvan Ciobanu la doua saptamani de la moartea lui: "S-a gasit un mesaj in telefonul lui. Scria ca vrea..."

Impresionată de tragedia în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, Oana Sârbu a rememorat acele momente cumplite prin care a trecut.

”La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător”

Viața artistei, după cum a declarat chiar ea, putea să se sfărșească din cauza unei supărări.

Citeste si: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Ce avea Răzvan Ciobanu în mână în timpul accidentului: "Este imposibil asa ceva"

Citeste si: Ce datorii enorme avea Razvan Ciobanu! Inca o lovitura pentru parintii indurerati

“În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a mai spus Oana Sârbu.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: cancan.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate