Se strânge lațul! Când va fi extrădat Radu Mazăre: Totul este oficial

Radu Mazăre nu mai are scăpare. Fostul primar al Constanței a fost capturat de autoritățile din Madagascar și arestat pentru următoarele șase zile.

Extrădarea este foarte aproape, iar autoritățile au făcut anunțul. Totul este oficial, iar Mazăre va fi încarcerat în cel mai scurt timp.

Este oficial! Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre a fost capturat. Chiar ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a declarat că Interpol a informat Ministerul Justiţiei în legătură cu arestarea lui Radu Mazăre în Madagascar, iar procedura de extrădare va fi declanşată după ce instanţa confirmă că sunt îndeplinite condiţiile legale.

Citeste si: Printul Harry si Meghan Markle au anuntat numele primului lor copil! Iata cum se va numi cel de-al optulea stranepot al Reginei Elisabeta a II-a!

Citeste si: Hamude și Yamato Zaharia își măsoară mușchii la sală. Uite cum au fost surprinși

Birchall a anunțat la Antena 3 că Interpol a informat Ministerul Justiţiei în jurul orei 17:30 în legătură cu arestarea provizorie a lui Radu Mazăre în Madagascar.

Aceasta a precizat însă că procedurile legale în vederea extrădării acestuia demarează numai după primirea de la instanţa competentă a confirmării că sunt îndeplinite condiţiile legle pentru extrădare.

Citeste si: NEWS ALERT: Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Fostul primar al Constanţei a fost prins în Madagascar.

Poliţia precizează că autorităţile din Madagascar au anunţat arestarea lui Mazăre pentru şase zile. „Autorităţile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, faptul că un cetăţean român, urmărit internaţional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile”, precizează IGPR.

mazare

Poliţia Română a fost în permanentă legătură cu autorităţile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării şi arestării persoanei urmărite internaţional.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate