Raluca Turcan, prima reacție după ce a fost fotografiată fără mască: "Consider că este corect, chiar dacă..."

,
Raluca Turcan
Raluca Turcan, prima reacție după ce a fost fotografiată fără mască.

Raluca Turcan a avut o prima reacție după ce a fost surprinsă fără mască de protecție. Ce a spus Ministrul Muncii despre incident?!


In articol:

Ministrul Muncii a ajuns în atenția românilor, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție alături de colegii ei. Raluca Turan a participat la o acțiune de împădurire împreună cu președinta CJ Sibiu, dar și cu alte persoane, printre care și copii, unde nu a respectat măsurile impuse de autorități.

Raluca Turcan
Ministrul Muncii, Raluca Turcan

Citeste si: Gabriela Firea, cere demiterea Ralucăi Turcan! Fostul primar al Capitalei este de părere că Ministrul Muncii nu a respectat măsurile de protecție și a participat la petreceri fără mască

Raluca Turcan, prima reacție după ce a stat faără mască de protecție

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris pe Facebook că a cerut să fie amendată după ce în presă au apărut fotografii cu ea nepurtând mască la un eveniment de partid în aer liber.

Raluca Turcan
Raluca Turcan fara masca de protectie.

"Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare", a explicat Raluca Turcan.

Raluca Turcan a mai menționat că este adepta purtării mățtii și a vaccinării, recomandând cu toată încrederea respectarea acestor măsuri de protecție.

" Un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus astăzi, referitoare la acțiunea de împădurire de sâmbătă:

Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen;

De asemenea, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare;

Rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor. Fotografiile de mai jos întăresc cadrul de înțelegere. Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată.

Îmi doresc să rămânem toți prudenți, echilibrați și să trecem cu bine de aceste momente", a fost mesajul Ralucăi Turcan.

Citeste si: Persoanele vaccinate ar putea renunţa la măştile de protecţie? Răspunsul lui Valeriu Gheorghiță

 În urmă cu doar câteva zile, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască, pe un hol din Palatul Parlamentului. Astăzi, politicianul susține că și el a cerut să fie amendat, potivit wowbiz.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu fara masca de protectie.

"Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile- oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii. Este necesar să respecte regulile cât și să îndemne pe toată lumea să facă lucrul ăsta.

În acest sens am luat și eu legătura și m-am cerut să fiu amendat. Voi contribui la bugetul statului și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție vinovată, de altfel",  a declarat ministrul Sănătății.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Anunț de ultimă oră! Salariații pot munci până la 70 de ani, ca să nu cumuleze pensia cu salariul. Raluca Turcan a anunțat că există și excepții

Operatorii de gaze din România și alte trei țări din regiune se unesc: plan comun pentru a traversa criza

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Este oficial! Ce se întâmplă cu impozitele în 2021! Ministrul Muncii a făcut anunțul despre bugetul de stat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies