Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurenta ajunge la cuțite cu Andreea! „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală” Aflați de ce Andreea Mantea va întreba dacă e nevoie să cheme o salvare, sâmbătă, 1 octombrie, de la 16:00 și 19:00!

,

Raluca și Andreea, ceartă aprigă în Casa iubirii! Larisa și Bianca vor sări în apărarea Andreei! Aflați până unde va ajunge conflictul celor două concurente!

Săptămâna se încheie într-o atmosfera tensionată în Casa iubirii! După ce în ediția de vineri, Kinga a avut din nou o cădere nervoasă în clipă în care a realizat că îl pierde definitiv pe Radu, în ediția de sâmbătă lucrurile vor scapă de sub control în casa fetelor, acolo unde Raluca și Andreea vor ajunge la cuțite. Cele două concurente vor ajunge la jigniri grave, iar în cele din urmă Raluca se va simți pusă la zid de către toate fetele care sar în apărarea Andreei și va izbucni în lacrimi părăsind platoul emisiunii pentru a se calmă. 

Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurență ajunge la cuțite cu Andreea! 

În ediția de vineri, Kinga a constatat că Radu s-a distanțat din nou de ea și pare să nu își mai dorească o relație cu ea. Tânăra a suferit o cădere nervoasă și a părăsit platoul în lacrimi amare, din cauza indiferenței lui Radu. Pe de altă parte, Kinga s-a confruntat și cu acuzațiile lansate de ceilalți concurenți care au afirmat că se preface că suferă după Radu, doar pentru a ajunge în marea finală a emisiunii. 

Sâmbătă, atmosfera va fi tot una tensionată în Casa iubirii, deoarece în grupul fetelor va izbucni un nou conflict. Raluca și Andreea vor ajunge la cuțite, după ce Raluca se va simți din nou marginalizată. Cele două concurente își vor spune replici acide și vor ajunge chiar la jigniri aprige. 

Citeste si: Kingăi i s-au aprins din nou călcâiele după Radu! Concurenta își iese din minți când observă că acesta se lasă influențat de băieții din casă: ”Mă enervez mai tare și mi-e rău” Cum a reacționat Radu după destăinuirile pe care le-a făcut Kinga

Raluca: Eu nu vreau să vorbesc cu ține! La revedere, eu nu vreau să discut cu persoane că ține niciodată! Să va fie rușine! 

Larisa: Du-te și vorbește cu camerele și da-le lor explicații

Raluca: Nerusinatelor care sunteți! Ție să-ți fie rușine, fetițo, că nu eu stau și pozez goală și mă dau Sfânta Filofteia! 

Bianca: Ea își permite să judece oamenii în condițiile în care și ea poate fi judecată destul de ușor cum ea a judecat-o pe Andreea! 

În cele din urmă, după ce lucrurile se vor mai calmă în casă fetelor, își va face apariția Andreea Mantea, care va cere explicații concurentelor implicate în scandal. La un moment dat însă Raluca va acuză dureri de în zona inimii, iar prezentatoarea emisiunii o va întreba dacă este nevoie să cheme o ambulanță pentru a-i acordă îngrijiri medicale. 

Citeste si: Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

Atacul cu drone asupra regiunii Kursk: Kremlinul vrea să spele rușinea: 'Vom răspunde'

Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

Kingăi i s-au aprins din nou călcâiele după Radu! Concurenta își iese din minți când observă că acesta se lasă influențat de băieții din casă: ”Mă enervez mai tare și mi-e rău”...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies