Kinga, lacrimi amare pentru Radu! „Mi-e rău si mi-e ciudă” Concurenta se va simți rău și va părăsi platoul emisiunii în lacrimi! Aflați cum va reacționa Radu, vineri, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,

Momente de tristețe și panică pentru Kinga! Tanarei i se va face rău în clipa în care se va simți din nou respinsă de Radu!

După ce în ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii a avut loc încă o despărțire dramatică, atunci când Emanuel i-a spus adio Andreei, motivând că nu poate să accepte detalii șocante despre trecutul Andreei, în ediția de joi dragostea a plutit în aer. Bianca și Alin s-au întâlnit în camera roșie, unde au încercat să se apropie din ce în ce mai mult și au ajuns să se sărute pasional și să formeze un nou cuplu în Casa iubirii. Tensiunile

vor reveni însă în ediția de vineri, când Kinga va avea o nouă cădere nervoasă după ce simte că l-a pierdut definitiv pe Radu. 

Kinga, lacrimi amare pentru Radu! Concurenta se va simți rău și va părăsi platoul emisiunii în lacrimi

În ediția de vineri, tensiunile se reaprind în Casa iubirii, unde Kinga va suferi o nouă cădere nervoasă și i se va face rău, după ce va constată faptul că l-a pierdut definitiv pe Radu, deși ea încă mai spera că tânărul se va răzgândi în privința ei și vor formă din nou un cuplu. Însă și mai mare va fi supărarea concurentei în clipa în care mulți dintre concurenți o vor acuza că se preface că îl iubește pe Radu și că se simte rău, doar pentru a ajunge în marea finală a emisiunii, care se apropie cu pași repezi. 

Kinga va părăsi platoul emisiunii, în lacrimi, motivând că se simte rău și este extrem de supărată din cauza atitudinii lui Radu.

În tot acest timp, Radu privește pe monitor reacțiile Kingai și încearcă să îi transmită să se liniștească și să revină cu picioarele pe pământ. 

Kinga: Mă simt slăbită, mi-e rău și mă doare și aici! Nu e vorba despre mâncat, mi-e ciuda! Și astăzi o să zică iar «Kinga, eu nu te mai vreau!»

Radu: Kinga, liniștește-te! 

Pe de altă parte, mulți dintre concurenți o vor acuză că se preface că ține la Radu și că i se face rău din cauza respingerii lui, doar pentru a reuși să ajungă cu siguranță în marea finală care se apropie. Aceste acuzații care vor plană asupra Kingai o vor îngenunchia și mai mult pe tânăra care va izbucni și mai mult în lacrimi și va încerca să le spună tuturor că nu este adevărat ceea ce afirmă toți despre ea. 

Citeste si: Alin a spart gheața și a sărutat-o pe Bianca! Sărutul pasional și atingerile tandre din camera roșie au dat curs discuțiilor răutăcioase în Casa Iubirii. Concurenții pun deja relația lor la îndoială: ”Ca pumnul în ochi”

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea a izbucnit în lacrimi după ce Emanuel a pus capăt relației lor! „Mi-am pierdut încrederea în tine” Ce detalii uluitoare i-a dezvăluit Andreea din culisele trecutului ei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Cine este bărbatul misterios despre care s-a spus că Xenia ar avea o relație cu el: "Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile"

Sondaj CURS - Românii nu văd o alternativă: PSD și PNL, 'condamnate' să rămână împreună

Exclusiv! Cine este bărbatul misterios despre care s-a spus că Xenia ar avea o relație cu el: "Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile"

Un nou cuplu în Casa iubirii! Bianca și Alin, sărut pasional și atingeri tandre, în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în rândul concurenților, joi, 29 septembrie, de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies