Alin a spart gheața și a sărutat-o pe Bianca! Sărutul pasional și atingerile tandre din camera roșie au dat curs discuțiilor răutăcioase în Casa Iubirii. Concurenții pun deja relația lor la îndoială: ”Ca pumnul în ochi”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 29 iun 2023, 02:50

Alin și Bianca au avut primul lor sărut în camera roșie. Concurentul a spart gheața și a sărutat-o pasional pe șatenă.

Alin și Bianca au avut parte de momente inedite în camera roșie, după ce tânărul a spart gheața cu un sărut. Concurenta nu a putut rezista și a transformat un simplu pupic într-un sărut pasional. Se pare că șatena aștepta cu nerăbdare acest moment.

Alin și-a dorit să spargă gheața într-un mod inedit

Concurentul a dezvăluit că nu a vrut să-i dea de înțeles Biancăi de la început ce urmează să facă și a vrut să o surprindă într-un mod plăcut, astfel a produs o incursiune.

”Ideea asta mi-a venit pe loc, am stat să mă gândesc cum ar fi decât să fie ceva mai sec...Am stat și m-am gândit ce aș putea să fac să nu-i dau de înțeles că vreau să fac chestia asta și am zis să mă gândesc că are ceva pe față”, a spus Alin.

După sărutul pasional, Bianca a decis să-l pună în temă pe Alin în situația în care vor forma un cuplu.

Aceștia nu și-au oficializat relația, ci vor să se cunoască mai bine.

”Suntem într-o cunoaștere avansată. Îți asumi riscul? Și comentariile?”, l-a întrebat Bianca pe Alin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că tânărul este pregătit să facă față obstacolelor și provocărilor care l-ar putea împiedica să formeze un cuplu cu Bianca și este pregătit să lupte pentru fericirea lui.

Citeste si: Un nou cuplu în Casa iubirii! Bianca și Alin, sărut pasional și atingeri tandre, în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în rândul concurenților, joi, 29 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții nu cred în relația lor, deși ea nici nu a fost oficializată

Emanuel l-a întrebat pe Sorin dacă crede că în relația Biancăi cu Alin, deși cei doi nu s-au declarat un cuplu. Răspunsul lui Sorin a fost clar și concis: ”Ca pumnul în ochi”.

Băieții pun la îndoială relația lor, deși Alin parte că s-a aprins după șatenă și își dorește ceva mai mult cu ea.

Acesta le-a dezvăluit băieților că sărută foarte bine.

Bianca parte la fel de încântată de ceea ce s-a întâmplat în camera roșie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi.

Citeste si: Un nou cuplu în Casa iubirii! Bianca și Alin, sărut pasional și atingeri tandre, în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în rândul concurenților, joi, 29 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!