Un nou cuplu în Casa iubirii! Bianca și Alin, sărut pasional și atingeri tandre, în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în rândul concurenților, joi, 29 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,
casa iubirii

Bianca si Alin, noul cuplu din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Momente incredibile vor avea loc în Casa iubirii! Bianca și Alin se vor întâlni în camera roșie, unde vor decide să formeze un cuplu!

După două despărțiri dureroase petrecute în Casa iubirii, e rândul dragostei să preia controlul în rândul concurenților. În ediția de marți Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi, după ce au decis de comun acord să pună punct definitiv relației lor, iar miercuri, Emanuel a fost cel care a pus piciorul în prag și a hotărât să se despartă de Andreea, motivând că nu mai poate avea încredere în ea, după cele descoperite despre trecutul ei.

Un nou cuplu în Casa iubirii! Bianca și Alin, sărut pasional și atingeri tandre, în camera roșie

În ediția de joi, 29 septembrie, pe de o parte vor continuă tensiunile între Andreea și Emanuel, iar pe de altă parte dragostea va pluti în aer, mai exact în camera roșie, acolo unde Bianca se va întâlni cu Alin și vor decide să formeze oficial un nou cuplu în Casa iubirii.

Citeste si: Momente dramatice în Casa iubirii! Andreea a izbucnit în lacrimi după ce Emanuel a pus capăt relației lor! „Mi-am pierdut încrederea în tine” Ce detalii uluitoare i-a dezvăluit Andreea din culisele trecutului ei!

După ce Emanuel a hotărât să pună punct relației cu Andreea, concurenta a izbucnit în lacrimi și i-a reproșat partenerului ei faptul că a luat o decizie pripită, fără să îi acorde o șansă.

Joi, tensiunile dintre cei doi vor continuă deoarece Andreea este extrem de tristă, însă Emanuel va încerca din nou să îi explice Andreei de ce a fost nevoit să ia o astfel de hotărâre dificilă de altfel deoarece a recunoscut că o plăcea și că ajunsese să îi fie dragă.

„Eu nu vreau să fiu rău! Dar ține-ți minte că de la început a fost o greșeală foarte mare! Eu nu pot să am un viitor dacă nu știu un trecut!”, spune Emanuel.

Tot în ediția de joi, dragostea va pluti din nou în aer în Casa iubirii, deoarece Bianca și Alin vor avea o întâlnire în camera roșie pentru a se cunoaște mai bine și a încerca să facă pași unul spre celălalt, după ce concurență a mărturisit de curând că îl place enorm pe carismaticul Alin.

În timpul conversației lor, Alin îi fură brusc un sărut Biancăi semn că și el își dorește o relație. În cele din urmă Bianca îi va oferi și ea un sărut pasional și mângâieri tandre. Concurenții din ambele case vor privi încântați cum se înfiripă o nouă relație în cadrul emisiunii și își vor arată entuziasmul pentru cei doi.

Citeste si: Despărțire dureroasă în Casa iubirii! Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi! „Nu mai simt că ești a mea” Iată ce și-au spus pentru ultima dată cei doi foști iubiți!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Xenia detonează bomba despre Radu. Care este motivul real pentru care săruturile dintre ea și Radu păreau false 

Șocant: Zvastică în bradul de Craciun din Letonia: țara a fost fost pusă la pământ de Adolf Hitler în cel de-Al Doilea Război Mondial - FOTO-VIDEO

Exclusiv! Xenia detonează bomba despre Radu. Care este motivul real pentru care săruturile dintre ea și Radu păreau false 

Despărțire dureroasă în Casa iubirii! Larisa și Ionuț și-au spus adio în lacrimi! „Nu mai simt că ești a mea” Iată ce și-au spus pentru ultima dată cei doi foști iubiți!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies