Exclusiv! Xenia, dezvăluiri despre întâlnirea cu George în afara Casei Iubirii: "M-am pus în fata lui!"

,
Xenia despre intalnirea cu George

Ce spune Xenia despre intalnirea cu George

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a avut o intalnire de gradul zero cu George la Cluj, intr-un club.

Xenia a povestit în cadrul emisiunii Culisele Iubirii despre întâlnirea cu George, fostul partener din Casa Iubirii al Mariei. Fosta concurenta a povestit foarte deschis despre detaliile întâlnirii și mai mult a dezvăluit ce și-au vorbit preț de câteva zeci de minute.

Xenia despre intalnirea cu George: "A ramas socat!"

"Ne-am întâlnit dintr-o coincidenta în club din Cluj, eu l-am văzut, am avut o masa la intrare, l-am zărit și m-am pus în fata lui.

A rămas foarte șocat, ne-am salutat, am rămas vreo 10 minute la povesti, m-a întrebat daca sunt sincera în relația mea cu Radu, i-am spus că da, părea foarte dezinvolt, fericit, i-am și zis că e șmecheraș, e schimbat. Mi-a zis că în emisiunea este schimbat, că nu se simte în largul lui acolo și nu se poate deschide. Mi-a recunoscut că îi place tipologia mea, m-a căutat în club. Mi-a zis că e cu câțiva prieteni după care m-a căutat la o prietena și a întrebat de mine. M-a căutat să îmi spună să căutam staff-ul să anunțam că ne-am întâlnit și că e ok să afle de la noi. Fapt pentru care l-am și făcut amândoi.

Citeste si: Exclusiv! Gestul care a deranjat-o teribil pe Simina Loica la Zănoagă înainte de meciul cu Bobicioiu: "Nu vreau să fie implicat copilul în asemenea jigniri și bătăi"

Xenia despre relatia cu Radu

Xenia a vorbit despre saruturile cu Radu la Casa iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Sincer să fiu, eu nu am crezut deloc în relația lui cu Maria. Ori George a fost foarte reticent, ori nu a simțit să facă lucruri în emisiune. Nu credeam în cuplul lor, Maria părea foarte îndrăgostită. Acum că au ieșit și au păstrat legătură, cred că e de ajuns acest fapt. Chiar am vorbit cu Măria și i-am cerut scuze pentru comportamentul meu. Acum chiar consider că se plac și se îndrăgesc.

George isi doreste o relatie cu Maria

Ce spune George despre relatia cu Maria

[Sursa foto: Captură YouTube]
 

Da, aș fi reușit să îi despart, dar nu am vrut asta. Daca voiam ceva cu George, puteam să fac asta după ce s-a despărțit de Măria. George îmi era drag că om, dar nu era tipologia mea. Era mai moale, de fel. E mic, 23 de ani, a mai adăugat Xenia.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Monitoare PC: Afla cele mai importante aspecte de luat in considerare!

Ultima oră | DNA face anunțul oficial despre reținerea lui Niculae Bădălău

Monitoare PC: Afla cele mai importante aspecte de luat in considerare!

Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies