Radu și Mădălin, la un pas de altercație în casa Puterea dragostei! Aflați până unde se va ajunge marți, într-o ediție incendiară de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,
radu puterea dragostei

Radu si Madalin, la un pas de a se lua la bataie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși Antonia a părăsit casa Puterea dragostei, Radu și Mădălin continuă să se provoace reciproc și ajung din nou la un pas de altercație.


In articol:

În Gala de duminică a emisiunii Puterea dragostei, una dintre cele mai controversate concurente, Antonia, a părăsit competiția, deși intrase relativ de curând în casă iubirii.

După plecarea frumoasei blondine Radu și Mădălin au continuat să își arunce replici acide în ciuda faptului că nu mai aveau un motiv de ceartă întemeiat. Însă dispută dintre cei doi concurenți va ajunge din nou în pragul unei altercații în ediția de marți.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Producția Puterea dragostei poate fi urmărita și în mediul online. Îndrăgita emisiune matrimonială este difuzată și live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Radu și Mădălin, la un pas de altercație în casa Puterea dragostei!

Noua săptămână a început în forță în casa Puterea dragostei. Concurenții au fost surprinși de intrarea unei noi fete, Roxana, care a făcut furori printre băieți. Ca de fiecare data, acestia au fost curioși să descopere cât mai multe detalii din culisele vieții sale.

În ediția de marți a emisiunii Puterea dragostei, Radu va deveni din nou acid atât în discuțiile sale cu Adelina, cea alături de care încearcă din răsputeri să formeze un cuplu de mult timp, cât și în conversațiile cu Mădălin. Cei doi concurenți vor continuă să se certe chiar și după plecarea Antoniei din emisiune, cea care reprezenta mărul discordiei dintre ei. La un moment dat cei doi vor ajunge din nou în pragul unei altercații, însă va interveni Ahmet să aplaneze conflictul.

radu puterea dragostei

Radu, replici acide la adresa Adelinei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Radu o va jigni și pe Adelina, cea alături de care încearcă din răsputeri să formeze un cuplu, însă se pare că există o dragoste cu năbădăi între cei doi.

Tot în ediția de marți, Georgiana îl va pune la punct pe Alexandru, acuzându-l pe fostul ei partener de faptul că a dezvăluit altor concurenți din culisele fostei lor relații.

Citeste si: Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei? Urmăriți o gală plină de suspans duminică, 14 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește Puterea dragostei luni, 15 noiembrie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

Klaus Iohannis, mesaj TRANȘANT de Ziua Anticorupției: România are nevoie de legi clare! Corupția erodează societățile și instituțiile

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește Puterea dragostei luni, 15 noiembrie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies