Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

,
Berna de la Puterea Dragostei, din nou impreuna cu Philip

Ce legatura are Philip cu despartirea Bernei de actualul iubit

[Sursa foto: Instagram]

Berna si noul ei iubit si-au spus la revedere si se pare ca vinovat ar fi Philip, fostul iubit al concurentei de la Puterea Dragostei.


In articol:

Berna, fosta concurenta de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu Căpățîna, nu mai formează un cuplu. Aceștia s-au despărțit din cauza unor crize de gelozie, după cum anunță pagina de Instagram Viperele Vesele.

Cei doi au luat hotărârea de comun acord, însă nimic nu ar fi întâmplător deoarece Berna a început să își petreacă tot mai mult timp cu Philip, fostul ei iubit despre care nu prea avea deloc cuvinte de lauda când a luat hotărârea să se despartă.

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Berna de la Puterea dragostei si iubitul ei s-au despartit din cauza geloziei

Mai mulți internauți au văzut că pe rețelele de socializare cei doi își trimit inimioare și nu este exclusa o împăcare căci nebănuite sunt căile iubirii. Despre Philip, în urma cu ceva timp, Berna nu prea avea cuvinte de lauda, ba mai mult, fosta concurenta de la Puterea Dragostei a dezvăluit că a fost agresata de multe ori de către fostul ei iubit.

Chiar ea a povestit un episod în care Philip a agresat-o de fata cu mai mulți foști concurenți de la Puterea Dragostei.

Berna de la Puterea Dragostei, din nou impreuna cu Philip

Ce legatura are Philip cu despartirea Bernei de actualul iubit

[Sursa foto: Instagram]

Berna de la Puterea Dragostei, agresata de Philip de mai multe ori

Totul a început după ce ne-am despărțit.  A început cu înjurăturile.  Eu eram în Centrul Vechi, am mers să mânânc și l-am văzut în colțul străzii.

Am știut că mă amenință și urmează să îmi facă ceva. Era cu patru băieți, m-a înconjurat și m-a pus într-un colț, să nu se vadă absolut nimic. Mă speriasem, prietena mea la fel. Ea a fugit. M-am simțit încolțită. Nu știam cum să îl fac să se calmeze. Chiar înainte să mă vadă, el se uita foarte urât la mine. În timp ce fugeam, el m-a tras de păr.   Eu
nu mai aveam absolut nimic cu el. El a fost deranjat că am fost la o petrecere. Erau mulți acolo, Jador, Bianca Comănici, Nicholas Sax”, a declarat Berna, in urma cu cateva luni. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jurații Bravo, ai stil! Celebrities, în stare de șoc după revolta Adinei Halas! Concurenta, în hohote de plâns și-a strigat nemulțumirea

Culmea scumpirilor din energie în România. Nici măcar companiile din energie nu-şi mai pot plăti factura

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Detalii uluitoare din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari! Iată cum a fost organizată cea mai extravagantă nuntă din lume!

Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 20 ianuarie 2022 - VIDEO. Maurice Munteanu reacționează: „Dacă ai ceva de spus, spune cu subiect și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies