Cerere neașteptată în căsătorie în casă Puterea dragostei! Aflați cine sunt protagoniștii momentului uluitor joi, 11 noiembrie, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

,
Madalin de la puterea dragostei

Madalin de la Puterea dragostei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălin și Antonia continuă să surprindă pe toată lumea cu gesturile și reacțiile lor, după ce au recunosc faptul că își doresc să formeze un cuplu în casă Puterea dragostei.


In articol:

Deși săptămâna a început într-o atmosfera mai optimistă în casă Puterea dragostei, mai ales după ce o nouă concurență a intrat în emisiune, trepta lucrurile s-au precipitat din nou și au reapărut tensiunile și certurile între unii dintre concurenți.


În ediția de Gala de duminică Puterea dragostei, concurență care a părăsit emisiunea a fost Larisa, care intrase de puțînă vreme în casă iubirii pentru a-și caută jumătatea. Deși în pericol de eliminare au fost Ana și Mădălin, cutia Pandorei a decis că față sau băiatul cu cele mai puține voturi din partea publicului în săptămâna trecută să plece acasă. Astfel, în ediția de luni a emisiunii Puterea dragostei o nouă concurență a intrat în casă iubirii. Blondina a făcut furori printre băieți și l-a invitat la primul dans pe Nicolas.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Telespectatorii fideli ai emisiunii Puterea dragostei care își doresc să nu piardă nicio ediție din noul sezon, pot urmări și în mediul online. Show-ul este difuzat și live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei, 10 noiembrie 2021: Antonia și Mădălin fac cuplu după ce s-au războit? "Se simte pasiunea"

Cerere neasteptata in casatorie in casa Puterea dragostei! Madalin isi incearca din nou norocul!

După ce în ediția de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, Mădălin și Antonia au continuat să se tachineze în ediția de astăzi, lucrurile vor evolua spre un alt nivel între cei doi. După o nouă serie de comentarii și tachinări, Mădălin își va lua inima-n dinți și va lansa o cerere în căsătorie uluitoare către Antonia.

Toți cei din casă vor fi extrem de mirați, însă de departe cel mai uluit va fi Radu, care nu înțelege ce anume se întâmplă cu cei doi concurenți.

radu puterea dragostei

Cearta apriga intre Radu si Ana

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Radu va continuă să se certe cu Ana și Adelina și își vor aruncă replici acide și chiar jigniri grave. Între aceștia va interveni Mădălin, iar lucrurile se vor precipită și mai mult.

Aflați ce se va întâmplă în casă Puterea dragostei în ediția de joi a emisiunii, de la ora 11:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 noiembrie 2021 – VIDEO Simona, în lacrimi!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei, 10 noiembrie 2021: Antonia și Mădălin fac cuplu după ce s-au războit? "Se simte pasiunea"

Cum OPERAU afaceriștii care au SPRIJINIT JAFUL de la Economat Sector 5 - Marfa era revândută între firme și de mai multe ori într-o singură ZI

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Familia lui Jador s-a mărit cu încă un membru! Artistul este în culmea fericirii! Nepotul lui a venit pe lume

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 noiembrie 2021 – VIDEO Simona, în lacrimi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies