Live Stream Online Puterea Dragostei, 10 noiembrie 2021: Antonia și Mădălin fac cuplu după ce s-au războit? "Se simte pasiunea"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 aug 2022, 02:15

Antonia și Mădălin, relație de tip love-hate la Puterea Dragostei

Sursa: captură Kanal D

Mădălin și Antonia vor avea un schimb interesant de replici. Vizionați Puterea Dragostei din 10 noiembrie 2021și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Antonia și Mădălin s-au certat, recent, dar tânărul pare că flirtează cu frumoasa blondă, pe care mulți dintre concurenții de la Puterea Dragostei sezonul 4 și-o doresc.

"Când e vorba de mine, nu știu, ai focul ăsta, pasiunea, se simt", spune Mădălin.

"Măi, cititorule în stele", îi zice Antonia lui Mădălin.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Antonia este una dintre cele mai dorite concurente de la Puterea Dragostei sezonul 4.

Radu a sărutat-o cu forța, în emisiune, pe frumoasa Antonia, în timp ce se afla într-o relație cu Adelina.

Tot în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi vor fi mai multe certuri. Concurenții își pierd cumpătul și se atacă reciproc, așa cum se întâmplă în fiecare ediție.

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei din 10 noiembrie 2021 începe la ora 17:00. Reality-show-ul poate fi urmărit Live, la TV, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.   

Consultă  programul TV  al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile și orele de difuzare ale emisiunilor noastre.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 9 noiembrie 2021 – VIDEO Simona, în lacrimi!

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei, aflat la cel de al patrulea sezon la Kanal D, rulează de luni până duminică.

De luni până vineri e difuzat de la 11:00 la 12:00 și, ulterior, de la 17:00 la 19:00, iar sâmbătă și duminică e difuzat de la 16:00 la 18:00 și, ulterior, de la 19:00 la 20:00.

Duminică, în Gală, aflăm numele câștigătorului săptămânii, cel care încasează premiul de 1.500 de euro, și pe cel al concurentului care părăsește casa Puterea Dragostei.

În fiecare sezon Puterea Dragostei avem o Mare Finală, acolo unde aflăm câștigătorul sezonului, atât la fete, cât și la băieți. Fiecare dintre aceștia încasează 10.000 de euro. În sezonul 3, au plecat acasă cu câte 10.000 de euro Alexandra Cărare, câștigătoarea competiției de fete, și Cristian Marinescu, câștigătorul de la băieți.

Primele două sezoane de la Puterea Dragostei au fost prezentate de către Andreea Mantea, iar din sezonul 3 prezentatoarea reality-show-ului este Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Familia lui Jador s-a mărit cu încă un membru! Artistul este în culmea fericirii! Nepotul lui a venit pe lume