Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 noiembrie 2021 – VIDEO Simona, în lacrimi!

Autor: Andrei Ionescu

Simona de la Puterea Dragostei plânge

Sursa: captura Kanal D

Simona va plânge în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Simona va plânge și va fi consolată de apropiatele ei de la Puterea Dragostei. "Adevărul doare, nu?", se va auzi pe fundal. 

"Nu plânge, Simona, te rog frumos", îi spune Simonei și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marius va atrage critici după ce spune că trei fete din casă sunt atrase de el.

Vor fi fel și fel de discuții și în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Atât între concurenți și concurente, cât și între potențiali iubiți.

Radu va face din nou circ în emisiunea Puterea Dragostei din 9 noiembrie, el dezbrăcându-se la bustul gol.

Urmăriți partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei începând cu ora 17:00. Reality-show-ul poate fi urmărit Live, la TV, la Kanal D sau Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei rulează la Kanal D de luni până duminică.

De luni până vineri prima parte e difuzată la ora 11:00, iar a doua de la ora 17:00, iar în weekend prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la ora 19:00.

Rezultatele săptămânii, cine pleacă acasă și cine e câștigătorul premiului săptămânal de 1.500

de euro, se află în Gala de duminică.

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei din sezonul 3, cel câștigat de Alexandra Cărare și de Cristian Marinescu. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, care a renunțat la acest proiect de suflet pentru a se întoarce în țară.

Andreea Mantea realizează acum la Kanal D emisiunea "O nouă șansă", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spune Andreea Mantea despre noua

emisiune pe care o prezintă la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 8 noiembrie 2021 – VIDEO Bătaie în emisiune? Spiritele se încing