Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 noiembrie 2021 – VIDEO Simona, în lacrimi!

,
Simona de la Puterea Dragostei

Simona de la Puterea Dragostei plânge

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Simona va plânge în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Simona va plânge și va fi consolată de apropiatele ei de la Puterea Dragostei. "Adevărul doare, nu?", se va auzi pe fundal. 

"Nu plânge, Simona, te rog frumos", îi spune Simonei și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marius va atrage critici după ce spune că trei fete din casă sunt atrase de el.

Vor fi fel și fel de discuții și în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi. Atât între concurenți și concurente, cât și între potențiali iubiți.

Radu va face din nou circ în emisiunea Puterea Dragostei din 9 noiembrie, el dezbrăcându-se la bustul gol.

Urmăriți partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei începând cu ora 17:00. Reality-show-ul poate fi urmărit Live, la TV, la Kanal D sau Live Stream Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Simona de la Puterea Dragostei, consolată

Simona de la Puterea Dragostei, consolată

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Citeste si: Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Puterea Dragostei, de luni până duminică la Kanal D

Reality-show-ul Puterea Dragostei rulează la Kanal D de luni până duminică.

De luni până vineri prima parte e difuzată la ora 11:00, iar a doua de la ora 17:00, iar în weekend prima parte începe la ora 16:00, iar a doua la ora 19:00.

Rezultatele săptămânii, cine pleacă acasă și cine e câștigătorul premiului săptămânal de 1.500

de euro, se află în Gala de duminică.

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei din sezonul 3, cel câștigat de Alexandra Cărare și de Cristian Marinescu. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, care a renunțat la acest proiect de suflet pentru a se întoarce în țară.

Andreea Mantea realizează acum la Kanal D emisiunea "O nouă șansă", difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spune Andreea Mantea despre noua emisiune pe care o prezintă la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 8 noiembrie 2021 – VIDEO Bătaie în emisiune? Spiritele se încing

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 noiembrie 2021 – VIDEO Bătaie în emisiune? Spiritele se încing

Culmea scumpirilor din energie în România. Nici măcar companiile din energie nu-şi mai pot plăti factura

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Bianca Comănici, față în față cu Livian Pop și Nelson Mondialu! Primele declarații ale vedetei despre procesul care are loc astăzi

Codruț, fostul iubit al Alexandrei de la Puterea dragostei, suprins într-o cameră de hotel cu o fostă concurentă din sezonul 4. Cu cine a petrecut o noapte fierbinte fostul...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies