Puterea Dragostei Live Stream Online - Ediția de joi, 21 octombrie 2021 Radu o sărută pe Antonia! VIDEO

,
antonia, radu si madalina

Antonia, Radu și Mădălina

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Ediția incendiară "Puterea Dragostei" de joi, 21 octombrie 2021 continuă la ora 17:00. Urmărește emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ediția de joi, 21 octombrie 2021 a reality-show-ului Puterea Dragostei e una absolut incendiară. Radu o va săruta cu forța pe Antonia, care este foarte dorită în casă. 

Radu susține că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu Adelina și face un gest care îi va provoca acesteia multă suferință.

Adelina, în ciuda a ceea ce a spus despre ea Radu, nu se aștepta ca el să o sărute în emisiune pe Antonia.

antonia, radu si madalina

Antonia, Radu și Mădălina

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

„Cum să stau eu cu asta?”, spune Radu despre Adelina, insistând că nu mai e nicio șansă ca el să fie cu această concurentă.

Pe de altă parte Radu nu stă mult pe gânduri și se îndreaptă spre Antonia, care mai e dorită și de Mădălin. 

Mădălin are un duel verbal cu Antonia, pe care o acuză că e doar pe interes.

"Ești un terminat", îl jignește Antonia pe Cătălin. "De ce, că ți-am dat de gol strategia?", răspunde acesta. Mădălin insistă că Antonia joacă un rol pentru a rămâne în emisiune.

Citeste si: Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Cel mai nou cuplu in pericol de eliminare! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii!

radu si adelina

Radu și Adelina, scandal total

[Sursa foto: captura Kanal D ]

Radu, concurent și în sezonul 3 de la Puterea Dragostei 

Radu este singurul concurent din sezonul 3 de la Puterea Dragostei care s-a întors în show și în sezonul 4. 

Radu este deja cunoscut și face valuri în sezonul 4, comportându-se ca un adevărat Casanova. De altfel, el a fost implicat în mai multe scandaluri și în sezonul 3, fiind acuzat că se dă la toate fetele.

Prima lui iubită în sezonul 3 a fost Ayda, cu care s-a certat ulterior ca la ușa cortului. 

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de către Kanal D de luni până duminică.

De luni până vineri Kanal D difuzează producția de la 11:00 la 12:00 și, ulterior, de la 17:00 la 19:00, iar în weekend, când are loc și Gala săptămânală, Puterea Dragostei e difuzată mai întâi între 16:00 și 18:00, iar ulterior de la 19:00 la 20:00. Puterea Dragostei poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream, https://www.kanald.ro/live.html,  la orele în care producția e difuzată și la TV.

Citeste si: Cand doi se cearta al treilea castiga! Pe cine va alege Antonia? Aflati ce dispute aprige din gelozie se vor isca in casa Puterea dragostei, joi, 21 octombrie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cand doi se cearta al treilea castiga! Pe cine va alege Antonia? Aflati ce dispute aprige din gelozie se vor isca in casa Puterea dragostei, joi, 21 octombrie, de la 11:00 si...

Reorganizări în Guvern: O structură-umbrelă pentru marile investiții, în subordinea lui Nicolae Ciucă, se află în planurile Executivului

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Cel mai nou cuplu in pericol de eliminare! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii!

Motiv de bucurie în lumea „Puterea Dragostei”! Paul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Masha

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies