Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare. Urmărește Puterea dragostei luni, 15 noiembrie, de la 11:00 și de la 17:00, la Kanal D

,
Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare.

Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmăreșete o nouă ediție Puterea dragostei luni, 15 noiembrie, la Kanal D.


In articol:

Săptămâna începe în forță în casa Puterea dragostei. Tensiunile ating cote maxime încă de luni. Radu face dezvăluiri șocante despre una dintre concurentele din casa, care lasă pe toată lumea cu gura căscată.

”Ești în cunoaștere cu alți bărbați în casă, te cam pup.

Ai cam trei bărbați în diferite locuri”, spune Radu despre una dintre concurente.

Radu are iubită acasă?

Un concurent din casa dragostei face dezvăluiri neașteptate despre Radu. Este de părere că acesta stă în casă doar pentru bani, iar la București îl așteaptă adevărata sa iubită.

Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare

Radu are iubita in Romania?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Tu vorbești la telefon cu gaică-ta de la București și îi spui în felul următor: mai rabdă un pic că mai trebuie să facem și noi niște bani”.

”M-aș înjosi eu ca om să stau să vorbesc cu două... cu sunteți voi”,  a replicat Radu.

Radu este văzut ca o amenințare de către concurenții din casa Puterea dragostei, iar conflictele între el și restul colegilor sunt tot mai dese. Concurenții îi caută nod în papură pentru a nu mai fi votat de public.

Se pare că Vladuț a dat-o uitării destul de repede pe Antonia, care a fost eliminată în gală, și deja face curte altei fete.

Simona este cea vizată de Vladuț.

”Faptul că a plecat Antonia îl văd pe Vlăduț apropiindu-se de Simona.”,  a spus Radu.

Citeste si: Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

O nouă concurentă intră în casa Puterea dragostei

O nouă săptămână plină de surprize în casa Puterea dragostei, o nouă concurentă intră în competiție. Roxana îi acordă primul dans lui Mădălin. Tănărul se arată foarte afectuos față de noua concurentă și o sărută pe frunte.

Tensiunile ating cote maxime în casa dragostei. Radu face dezvăluiri uimitoare.

Noua concurenta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmăriți o nouă ediție Puterea dragostei, luni și află pentru cine a intrat noua concurentă în casa.

Citeste si: Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei? Urmăriți o gală plină de suspans duminică, 14 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Radu, mărul discordiei în competiția Puterea dragostei? Urmăriți o gală plină de suspans duminică, 14 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

TRAGEDIE în Ghana. Zeci de victime după explozia unui camion care a devastat un oraș din vestul țării (VIDEO)

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies