Despărțire neasteptată în casa Puterea dragostei! Ies la iveală detalii uluitoare despre Vlad și Antonia! Aflați ce se va întâmpla sâmbătă de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,
Puterea dragostei la Kanal D

Vlad si Simona se despart

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vlad decide să pună capăt relației cu Simona, la scurt timp după ce au fost aleși cuplul lunii în casă Puterea dragostei!


In articol:

După o săptămâna cu multe tensiuni și certuri în casă Puterea dragostei, ediția de sâmbătă va aduce în atenția publicului noi coflicte între unii concurenți.

Chiar și cuplul format din Simona și Vlad ajung în pragul despărțirii și vor fi la un pas de a-și spune adio pentru totdeauna.
La începutul săptămânii o nouă concurență a pășit în casă Puterea dragostei, după plecarea Larisei în Gala de duminica. Daniela a făcut furori în rândul băieților și l-a ales pentru primul dans pe Nicolas, spre marea surprindere a Geaninei, care încă mai suspină după el.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea dragostei poate fi urmărita și în mediul online. Show-ul este difuzat și live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Ies la iveală detalii neașteptate despre Vlad și Antonia! Tânărul pune capăt relației lui cu Simona!

În ediția de vineri tensiunile au atins cote alarmante în casă Puterea dragostei, unde s-au iscat din nou multe conflicte. Radu și Adelina au ajuns din nou să se certe din cauza geloziei. Până de curând Adelina era cea geloasă pe Radu, pentru că acesta o sărutase cu forță pe Antonia, de data asta Radu este gelos pentru că Adelina îi face ochi dulci altui concurent din emisiune.

Puterea dragostei la Kanal D

Vlad pune punct relatiei sale cu Simona

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cerere neașteptată în căsătorie în casă Puterea dragostei! Aflați cine sunt protagoniștii momentului uluitor joi, 11 noiembrie, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Tensiunile vor continuă și în ediția de sâmbătă, când Vlad decide să pună punct relației lui cu Simona, spre

marea surprindere a tuturor celor care îi credeau îndrăgostiți, după ce au câștigat titlul de cuplul lunii. Însă se pare că între cei doi nu există sentimente de iubire, deoarece Vlad a mărturisit că o place încă pe Antonia.

Puterea dragostei la Kanal D

Simona, in lacrimi, dupa despartirea de Vlad

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Simona va izbucni în lacrimi și va părăși platoul pentru a merge în culise să își revină după vestea primită din partea lui Vlad.
Tot în ediția de sâmbătă, Cristina Mihaela va anunță care este topul celor mai votate trei fete, precum și topul celor mai votați și apreciați trei băieți din casă, iar situația voturilor va fi decisă că de fiecare dată de către telespectatori.

Citeste si: Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Familia lui Jador s-a mărit cu încă un membru! Artistul este în culmea fericirii! Nepotul lui a venit pe lume

OMV oferă GazpromBank euro pentru gaz rusesc

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Despărțire subită la Puterea Dragostei! Berna și noul ei iubit și-au spus adio. Ce legătură are Philip cu decizia bombei-sexy?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies