Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 110, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret suferă cumplit din pricina pierderii unchiului!

,
Fikret din "Mă numesc Zuleyha"

Fikret suferă cumplit din pricina pierderii unchiului

[Sursa foto: Kanal D]

Un nou episod plin de suspans, 110, e difuzat în această seară de Kanal D. Urmărește-l și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Dramatism la cote extreme în episodul 110 din „Mă numesc Zuleyha”, pe care îl difuzează Kanal D în această seară, de la ora 20:00.

Ali Rahmet îl investighează pe Mehmet, iar ceea ce va afla va duce la o tragedie.

Ali află că Mehmet nu e Mehmet Kara, un renumit producător de trandafiri local, ci este un impostor. Investigațiile pe care le face duc îi sunt, din nefericire, fatale lui Ali.

Fikret e distrus să afle că unchiul lui dispare.

Vezi Video Online „Mă numesc Zuleyha”, pe Kanal D

Până să afle ce s-a întâmplat cu Ali, Fikret îl caută pe fratele lui, Demir, iar ce află o implică și pe Zuleyha.

Ce se mai petrece în dramaticul episod din „Mă numesc Zuleyha” aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D sau Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet. 

Ali află cine e Mehmet

Ali află cine e Mehmet, dar asta duce la o tragedie!

[Sursa foto: Kanal D]

Îndrăgitul serial "Mă numesc Zuleyha" a ajuns la cel de al treilea sezon.

Acțiunea se concentrează în acest al treilea sezon pe povestea de dragoste dintre frumoasa Zuleyha, eroina serialului (Hilal Altınbilek), cu Demir Yaman, care devine soțul ei, personaj tot principal, interpretat de Murat Ünalmıș.

Citeste si: Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

"Mă numesc Zuleyha", de luni până vineri la Kanal D

Serialul "Mă numesc Zuleyha" e difuzat, după încheierea producției "Fiica ambasadorului", de 5 ori pe săptămână de către Kanal D, de luni până vineri, de la aceeași oră: 20:00.

Serialul e foarte îndrăgit de publicul din România, obținând cifre impresionante de audiență.

Producția a plasat miercuri, 6 aprilie 2022, postul Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:30), stația TV a înregistrat 7,3% puncte de rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Peste 1 milion (1.282.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la 21:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.659.000 de fani ai serialului.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 109, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, cucerită de Mehmet?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj tulburător de Ziua Mamei, sărbătorită în Turcia pe 8 mai! Iată ce cuvinte frumoase a dedicat celebrul Kerem Alisik în...

Ambasadorul Rusiei la ONU atrage atenția asupra unei eventuale catastrofe nucleare la Zaporojie. România, menționată în discursul oficialului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 109, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha, cucerită de Mehmet?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies