Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online ultimul episod, cel cu numărul 52, subtitrat în limba română VIDEO. Cum se încheie serialul care te-a ținut cu sufletul la gură

,
Mavi și Sancar

Mavi și Sancar

[Sursa foto: Kanal D ]

Kanal D difuzează astăzi ultimul episod, cel cu numărul 52, din "Fiica ambasadorului". Episodul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Serialul „Fiica ambasadorului” ajunge astăzi la final. Ultimul episod, cel cu numărul 52, este difuzat în această seară de către Kanal D, de la ora 20:00.

Vom afla cum se încheie povestea de dragoste a lui Sancar cu Mavi. Tânărul fost arendaș a fost la început însurat cu Nare, care l-a părăsit în noaptea nunții, și cu care are un copil, Melek. Acum Sancar e cu Mavi, cei doi crescând-o împreună pe Melek și trebuie să aflăm dacă finalul serialului îi găsește împreună și fericiți.

Melek din Fiica ambasadorului

Melek, fetița lui Sancar și Nare

[Sursa foto: Kanal D ]

Vezi Video Online ultimul episod din „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Mavi (Tuba Büyüküstün) și Sancar (Engin Akyürek) trec prin momente extreme în ultimul episod, 52, din "Fiica ambasadorului".

Sedat, obsedat de Mavi, de altfel fostul soț al acesteia, le dă mari bătăi de cap celor doi.

Ce implicare va avea Guven Celebi, bunicul lui Melek, aflați doar urmărind ultimul episod din "Fiica ambasadorului" în această seară, de la ora 20:00. Episodul 52 al serialului, și ultimul, poate fi urmărit și Live video online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html, tot începând cu ora 20:00.

Mavi și Sancar

Se termină serialul cu Mavi și Sancar împreună și fericiți? Aflați doar urmărind episodul 52, ultimul, din această seară

[Sursa foto: Kanal D ]

Sancar, eroul din „Fiica ambasadorului” 

Engin Akyürek a jucat în serialul "Fiica ambasadorului" rolul principal, cel al lui Sancar, de care se îndrăgostește chiar fiica ambasadorului, Nare (Neslihan Atagul). Sancar era un arendaș, dar Nare nu a ținut cont de poziția socială a tânărului, s-a măritat cu el și chiar au făcut un copil împreună, pe micuța Melek.

Părăsit de Nare în noaptea nunții, având resentimente pentru ea, Sancar și fiica ambasadorului s-au împăcat.

Cei doi nu au mai fost însă împreună, iar Sancar s-a îndrăgostit de frumoasa Mavi (Tuba Büyüküstün).

Tânărul a început o altă viață cu aceasta, cei doi crescând-o împreună și pe micuța Melek. 

Vom afla în această seară cum se încheie serialul care ne-a ținut de multe ori cu sufletul la gură.

Odată cu încheierea serialului "Fiica ambasadorului", Kanal D va difuza de luni până vineri, de la ora 20:00, producția "Mă numesc Zuleyha", și ea de mare succes.

 

Nu rata ultimul episod din "Fiica ambasadorului", pe Kanal D, în această seară, de la ora 20:00!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Cum arată Engin Akyürek, cel care îl interpretează pe Sancar din ”Fiica ambasadorului”, după încheierea filmărilor pentru cel mai iubit serial al momentului

Minivacanța începe cu aglomerație spre mare și spre munte. Ce sfaturi primesc șoferii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 51, subtitrat în limba română VIDEO. Sedat nu renunță la răzbunare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies