Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 51, subtitrat în limba română VIDEO. Sedat nu renunță la răzbunare!

,
Sedat din "Fiica ambasadorului"

Sedat vrea răzbunare

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 51 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Emoții și suspans în penultimul episod al serialului "Fiica ambasadorului". De la ora 20:00 veți sta cu sufletul la gură urmărindu-l pe Sedat, fostul soț al lui Mavi, care e dornic de răzbunare.

Sancar e eliberat din închisoare, ceea ce este un motiv de mare bucurie pentru Mavi și Melek.

Din păcate fericirea celor trei este umbrită repede de ceea ce face Sedat, care vrea să le facă rău celor 3.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Sedat este obsedat de Mavi și își dorește să fie din nou cu ea. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit Sedat vrea să îl coopteze și pe Guven Celebi în ceea ce întreprinde. Pentru a obține acordul acestuia îl șantajează că va dezvălui infracțiunile pe care Guven Celebi le-a făcut în perioada în care era ambasador.

Ce se mai întâmplă în penultimul episod din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărindu-l, din această seară, de la ora 20:00. 

Sedat și Guven Celebi

Sedat vrea să îl convingă pe Guven Celebi să participe la planul lui șantajându-l

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 51 din "Fiica ambasadorului" poate fi urmărit și Live video online, subtitrat în limba română pe  https://www.kanald.ro/live.html .  

Citeste si: Tuba Büyüküstün, probleme în dragoste: „Bărbatul de care m-am îndrăgostit nu mai există” Ce mesaj a postat actrița din serialul Fiica ambasadorului pe instagram

Kanal D, lider de audiență în Prime Time cu serialul “Fiica ambasadorului”

Joi, 27 ianuarie, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul din 27 ianuarie 2022 a fost urmărit de o medie de peste 1.6 milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

"Fiica ambasadorului"  s-a axat, la început, pe iubirea dintre Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Nesligan Atagül), iar ulterior pe iubirea lui Sancar cu Mavi (Tuba Büyüküstün).

Vom afla urmărind până la sfârșit serialul dacă și Sancar vor fi împreună și fericiți. Cei doi o cresc și pe micuța Melek, fiica lui Sancar și a lui Nare.

Citeste si: Ce serial va difuza Kanal D după ce se încheie "Fiica ambasadorului"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Tuba Büyüküstün, probleme în dragoste: „Bărbatul de care m-am îndrăgostit nu mai există” Ce mesaj a postat actrița din serialul Fiica ambasadorului pe instagram

Ucraina nu are probleme doar cu Rusia. China deține aproape 10% din terenul agricol al țării și un jucător puternic pe piața grâului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies