Program TV „Fiica ambasadorului”. Vezi online episodul 51, subtitrat în limba română VIDEO. Sedat nu renunță la răzbunare!

Author: Andrei Ionescu

Sedat vrea răzbunare

Sursa: Kanal D

Kanal D difuzează astăzi episodul 51 din "Fiica ambasadorului". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Emoții și suspans în penultimul episod al serialului "Fiica ambasadorului". De la ora 20:00 veți sta cu sufletul la gură urmărindu-l pe Sedat, fostul soț al lui Mavi, care e dornic de

răzbunare.

Sancar e eliberat din închisoare, ceea ce este un motiv de mare bucurie pentru Mavi și Melek.

Din păcate fericirea celor trei este umbrită repede de ceea ce face Sedat, care vrea să le facă rău celor 3.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Fiica ambasadorului”, pe Kanal D

Sedat este obsedat de Mavi și își dorește să fie din nou cu ea.

Pentru a-și duce planul la bun sfârșit Sedat vrea să îl coopteze și pe Guven Celebi în ceea ce întreprinde. Pentru a obține acordul acestuia îl șantajează că va dezvălui infracțiunile pe care Guven Celebi le-a făcut în perioada în care era ambasador.

Ce se mai întâmplă în penultimul episod din "Fiica ambasadorului" aflați doar urmărindu-l, din această seară, de la ora 20:00. 

Episodul 51 din "Fiica ambasadorului" poate fi urmărit și Live video online, subtitrat în limba română pe  https://www.kanald.ro/live.html .  

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: Tuba Büyüküstün, probleme în dragoste: „Bărbatul de care m-am îndrăgostit nu mai există” Ce mesaj a postat actrița din serialul Fiica ambasadorului pe instagram

Kanal D, lider de audiență în Prime Time cu serialul “Fiica ambasadorului”

Joi, 27 ianuarie, în intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu serialul turcesc “Fiica Ambasadorului”, înregistrând 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul din 27 ianuarie 2022 a fost urmărit de o medie de peste 1.6

milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

"Fiica ambasadorului"  s-a axat, la început, pe iubirea dintre Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Nesligan Atagül), iar ulterior pe iubirea lui Sancar cu Mavi (Tuba Büyüküstün).

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a fost depus la Palatul Buckingham. Milioane de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu Majestății Sale

Vom afla urmărind până la sfârșit serialul dacă și Sancar vor fi împreună și fericiți. Cei doi o cresc și pe micuța Melek, fiica lui Sancar și a lui Nare.

Citeste si: Ce serial va difuza Kanal D după ce se încheie "Fiica ambasadorului"

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!