Tuba Büyüküstün, probleme în dragoste: „Bărbatul de care m-am îndrăgostit nu mai există” Ce mesaj a postat actrița din serialul Fiica ambasadorului pe instagram

,
Tuba Büyüküstün probleme in dragoste

Tuba Büyüküstün, actrița din serialul „Fiica ambasadorului”

[Sursa foto: instagram Tuba Büyüküstün]

Dacă în plan profesional toate îi merg ca pe roate, atunci când vine vorba despre iubire, actrița Tuba Büyüküstün nu a avut parte de foarte mult noroc. Ce dezvăluire le-a făcut prietenilor de pe instagram?


In articol:

Nu doar că este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din Turcia, ci Tuba Büyüküstün impresionează și atunci când vine vorba despre frumusețe.

Cu toate acestea, cea care dă viață personajului Mavi în serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a fost urmărită de ghinion în iubire, iar un mesaj pe care l-a postat recent pe instagram dă de înțeles că aceasta ar suferi din dragoste. Ce a scris Tuba Büyüküstün în mediul online?

Suferă sau nu din dragoste Tuba Büyüküstün? Mesajul postat pe instagram de celebra actriță

În plan profesional a urcat pe cele mai înalte culmi ale succesului, însă în plan personal, Tuba Büyüküstün nu a fost la fel de norocoasă. Deși a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Onur Saylak, cei doi ajungând în fața altarului, ulterior, celebrul cuplu a divorțat. Mariajul lor a durat doar 6 ani, Onur Saylak și Tuba Büyüküstün fiind căsătoriți în perioada 2011-2017. În această perioadă de timp au devenit și părinți, astfel că în 2012, actrița a devenit mama gemenelor Maya and Toprak.

După separarea de fostul soț, Tuba Büyüküstün nu s-a recăsătorit, însă au apărut informații potrivit cărora ar avea o relație cu un bărbat cu 9 ani mai tânăr decât ea. Presa din Turcia a scris că celebra actriță ar avea o relație cu Ekin Mert Daymaz.

De când a divorțat, Tuba Büyüküstün a fost destul de discretă cu privire la viața ei sentimentală, însă recent, aceasta a dat de înțeles că ar întâmpina ceva probleme din punct de vedere sentimental. Pe contul personal de instagram, Tuba Büyüküstün a postat un mesaj prin care a sugerat că nu îl mai are aproape pe bărbatul de care s-a îndrăgostit, fără să dea prea multe detalii.

„Bărbatul de care m-am îndrăgostit, care m-a făcut să râd, care m-a făcut să simt că totul e ușor, care m-a făcut să simt că aparțin, nu mai există. Poate l-am omorât, poate a plecat. Nu știu, tot ce știu este că nu mai este prin preajmă”, a scris Tuba Büyüküstün pe instagram.

În plus, actrița care o interpretează pe Mavi în serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a postat, în ultima perioadă, tot felul de mesaje în care a dat de înțeles că este nostalgică, semn că în viața ei personală au existat o serie de schimbări și că nu traversează o perioadă tocmai bună.

Tuba Büyüküstün mesaj instagram

Mesajul postat de Tuba Büyüküstün pe instagram

[Sursa foto: instagram Tuba Büyüküstün]

Citeste si: Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Tuba Büyüküstün, actrița care dă viață personajului Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”

Imediat după ce și-a făcut apariția în serialul „Fiica ambasadorului”, actrița Tuba Büyüküstün a reușit să cucerească publicul din România. Aceasta o interpretează pe frumoasa Mavi, femeia care l-a cucerit definitiv pe Sancar și alături de care își dorește să construiască o familie.

Serialul „Fiica ambasadorului” este difuzat la Kanal D în serile de luni și marți, începând cu ora 20:00, fanii așteptând cu nerăbdare să afle cum se va termina această poveste de dragoste fascinantă. 

Citeste si: Șafar Bașkira, cel care dă viață personajului Sedat în Fiica ambasadorului, soțul lui Mavi, mesaj impresionant pentru cea care i-a dat viață. Iată ce mărturisit actorul mamei sale

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica...

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies