Ce serial va difuza Kanal D după ce se încheie "Fiica ambasadorului"

,
Fiica ambasadorului

Fiica ambasadorului

Îndrăgitul serial "Fiica ambasadorului" se apropie de final. Astăzi este penultimul episod, iar mâine producția se încheie.


In articol:

"Fiica ambasadorului" își încetează difuzarea la Kanal D după episodul de mâine, ultimul, care va fi difuzat tot de la ora 20:00.

După ce "Fiica ambasadorului" se va încheia, Kanal D va difuza, de luni până vineri, de la ora 20:00, serialul "Mă numesc Zuleyha".

"Fiica ambasadorului" s-a axat, la început, pe iubirea dintre Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Nesligan Atagül), iar ulterior pe iubirea lui Sancar cu Mavi (Tuba Büyüküstün).

“Mă numesc Züleyha” se află la cel de al treilea sezon la Kanal D și acum se concentrează pe căsnicia Züleyhăi (Hilal Altınbilek) cu Demir.

"Mă numesc Zuleyha"

"Mă numesc Zuleyha" va fi difuzat de 5 ori pe săptămână la Kanal D după încheierea serialului "Fiica ambasadorului"

Citeste si: Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

"Fiica ambasadorului" și "Mă numesc Zuleyha", cifre impresionante de audiență

Atât "Fiica ambasadorului", cât și "Mă numesc Zuleyha" au cucerit publicul iubitor de seriale turcești din România.

În ianuarie "Fiica ambasadorului" a fost în mai multe rânduri lider de audiență.

Episodul din 27 ianuarie din "Fiica ambasadorului" a înregistrat 9,2 puncte de rating și 19,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 7,1 puncte de rating și 16,1% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul respectiv a fost urmărit de o medie de peste 1.6 milioane de fani (1.618.000) din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 21:20 a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D aproape 2 milioane de telespectatori (1.916.000). 

Recent, "Mă numesc Zuleyha" a fost și el lider de audiență în câteva rânduri.

Pe 5 mai 2022, în intervalul 20:00 – 22:30, atunci când a fost difuzată producția, KanalD a înregistrat 7,4% puncte de rating și 18,8% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,4% cotă de piață, pe targetul All Urban. 

1.307.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, "Mă numesc Zuleyha", iar minutul de aur, înregistrat la ora 22:04, a adunat în fața micilor ecrane 1.662.000 fani ai îndrăgitei producții de la Kanal D.

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 107, subtitrat în limba română VIDEO. Un nou bărbat își face apariția în viața frumoasei Zuleyha: „Dețin 25% din acțiunile companiei”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 107, subtitrat în limba română VIDEO. Un nou bărbat își face apariția în viața frumoasei Zuleyha: „Dețin 25% din acțiunile...

Accident grav în Bihor cu trei mașini. Pompierii intervin pentru descarcerarea unei persoane. Traficul în zonă este îngreunat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mavi din serialul Fiica ambasadorului, mărturisiri năucitoare! „Bărbatul de care m-am îndrăgostit” Iată mesajul integral transmis de celebra Tuba Büyüküstün! Fanii săi au fost...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies