Mavi din serialul Fiica ambasadorului, mărturisiri năucitoare! „Bărbatul de care m-am îndrăgostit” Iată mesajul integral transmis de celebra Tuba Büyüküstün! Fanii săi au fost uluiți!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2022, 17:20
Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului Foto(4)

Tuba Büyüküstün, o actrita completa

Sursa: Instagram Tuba Büyüküstün

Superba Tuba Büyüküstün și-a surprins fanii cu cel mai recent mesaj transmis pe contul ei de socializare! Iată ce a scris actrița despre bărbatul iubit!

Tuba Büyüküstün face parte din elită celor mai talentate, apreciate și premiate actrițe ale momentului din Turcia. În cei aproape douăzeci de ani de experiență pe platourile de filmare, superbă actrița a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit dar și cu frumusețea și delicatețea ei aparte.

În ciuda marilor succese de care s-a bucurat de-a lungul carierei sale, Tuba nu a fost la fel de norocoasă și pe plan

personal, deoarece a trecut cinci ani printr-un divorț dureros și s-a văzut nevoită să își crească singură cele două fiice gemene. Recent celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare un mesaj de-a dreptul năucitor, despre un bărbat misterios care a făcut parte din viață să posibil în ultima vreme.

Mavi din serialul Fiica ambasadorului, mărturisiri incredibile! „Bărbatul de care m-am îndrăgostit”

Îndrăgita Tuba Büyüküstün a devenit

cunoscută publicului din România încă din 2008, când a jucat în producția AȘI- Împotriva destinului, în care a interpretat rolul principal alături de celebrul Murat Yildirim. Iar de curând această a revenit pe micile ecrane, în serialul de excepție, Fiica ambasadorului, în care joacă rolul principal alături de actorul Engin Akyürek.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

În prezent superba actriță Tuba Büyüküstün are 39 de ani și arată la fel de spectaculos. După despărțirea de tatăl fiicelor sale, Onur Saylak, în 2017, actrița s-a dedicat mult fiicelor ei și a fost cât se poate de discreta cu viață ei sentimentală, tocmai pentru a iscă diverse controverse în presă.
De curând însă celebra Tuba Büyüküstün a publicat un mesaj uluitor pe contul ei de socializare, care i-a determinat pe fanii săi

să își pune semne de întrebare cu privire la o posibilă relație a actriței lor preferate. Frumoasa Tuba Büyüküstün a dedicat câteva rânduri unui bărbat misterios care se pare că ar fi făcut parte din viață ei până de curând, însă nu a vrut să dea de înțeles care ar fi identitatea lui.

Meliha nu poate accepta moartea fiicei sale și este pe cale să-și pună capăt zilelor. Osman duce pe umeri o povară cruntă, moartea mamei sale. Urmăriți un nou episod captivant, în această seară, de la 20:00, din serialul ”Destăinuiri”, la Kanal D

„Bărbatul de care m-am îndrăgostit, care m-a făcut să râd, care m-a făcut să mă simt ușor, care m-a făcut să simt că aparțin, nu mai este. Poate l-am ucis, poate a plecat. Tot ce știu este că nu mai este prin preajmă.”, a scris Tuba Büyüküstün, pe contul ei de Instagram, potrivit gecce.com

Rămâne de văzut dacă celebra actrița Tuba Büyüküstün va recunoaște în mod oficial vreodată cine este de fapt bărbatul căruia i-a adresat acele rânduri pline de mister scrise pe contul ei de socializare.

Citeste si: Când se termină serialul Fiica ambasadorului? Care va fi deznodământul celui mai ubit serial turcesc

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.